同女友分手, 訂好大阪旅行, 我決定包女去 你問我答

874 回覆
325 Like 581 Dislike
已經約過出黎見面, 將就下去7日應該無問題, 反正錢解決倒既問題就唔係問題, 同埋我本身性格比較就得人
支持
你前女友係雞!
你包果條女都係雞!
睇埋咁多外國左膠大愛撚既source, 唔怪得自己都變埋SJW...

未拍拖搞野又話亂搞男女關係, 拍左拖搞野又話唔專重女朋友未睇清楚一個人唔搞得, 結埋婚搞野就話咩物化女人娶老婆為左屌西....

其實你係咪贊成人類呢世唔性交? 性交本身就係你情我願男歡女愛大家得益既mutual benefit, 俾你講到男人屌西就係罪大惡極滿足一己私慾, 女人做愛就係一定係俾男人所逼無奈痛苦, 你有無問過晚晚去老蘭搵鬼佬食洋腸班女係咪個個都係身世貧苦? 係咪個個都無奈地俾鬼佬物化當洩氣工具呀?

本來個post 好好地, 俾你呢件SJW 搞到烏煙瘴氣, 利申我都試過單身時為左無咁孤獨而幫個女性朋友俾左一半旅費搵佢陪我去旅行, 全程零性接觸, 唔好話屌西, 連大脾都無摸過, 咁我又係咪用錢物化女性呀?

走啦, 呢個POST 唔歡迎你呀! 樓主咁有耐性忍呢條茂利真好定力
認同, 試過係條女樓下等左一個鐘, 電話都俾我玩到無晒電, 一個鐘裡面只係出過一個whatsapp 同佢講已經到左樓下, 結果佢一落黎就屌我話我催佢

其實連佢屋企人都頂佢唔順問佢乜你唔係約左人咩? 仲未落去既
我返工遇過更霸道更蠻不講理既阿姐, 依位絲打? 只係講耶穌煩膠者, no big deal, 唔理佢就得
包我
做乜撚野會變左罵戰
樓主只係分享下啫...每個人既標準都唔同
點解要係到嘈
留名等睇LIVE
不過其實毒撚遊我覺得都係一番風味, 起碼唔洗顧人唔洗理人點諗, 臨時取消行程又得, 好玩既話同一地方玩多日又得, 而家好多人都會玩背包遊, 話唔定識到其他女仔到時結伴遊又得...

去到歐洲試過一條友行緊街時俾7條鬼妹走埋黎話要同我影相, 結果我企中間左右7條鬼妹又俾我攬腰又請我食波餅咁影相, 又試過去新加玻, 係泳池有兩個比堅尼韓妹走埋黎要我同佢地影相, 甚至去過美國識左個日本妹, 後來個日本妹做左空姐, 有次佢飛左黎香港, 仲fb 同我講佢果晚要走, 如果有時間的話去佢酒店搵佢"聚下舊" (結果果晚唔得閒無去)
唔係雞,係鶉春

要唔要包多個男幫你地拎野
同埋你屌女屌到悶都可以考慮下我
做人要有大志, 自己賺錢去旅行先係叻仔, 靠人包成隻鶉春咁
雞蟲多藉口
樓豬幾時去
樓主真係好有耐性
對住隻煩膠道德撚都仲回post
有試過自己一個去旅行呀, 自由自在唔洗顧其他人係唔錯, 但我未試過你發生既事喎, 睇黎巴打你肯定好靚仔啦
其實你有冇睇過個post既?
我都想我高富帥, 可惜我只係體重磅數大過身高cm數既165金鐘樣矮肥禿, 可能有自信掛..., 本身份人比較唔怕生外, 有次搭飛機時同屋企人分開左坐, 結果係飛機度撩到隔離坐窗口位個美國鬼妹吹水, 臨落機拎埋fb
樓主已經消失
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞