IT界討論區(59) FG 50K 第一步:開新Post

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
https://www.systematic.com.hk/cisa.htm

原來cisa只係需要讀18小時, 我一路仲以為係一張同ccnp差唔多level既cert
有工介紹
可以tg 我 https://t.me/Iamalone
又係agent
上黎睇下你地講咩,拎下料遮
其實好正,寫得掂既話無人敢話你
即係tester
Yes 兩邊都要automation,manual,test case 果d 不過一邊係用家 一邊係vendor 一邊接觸多d非technical人 一邊就純technical人
真係得我一個人識IT
其實都想請多個人back up 下
code base 10000行到仲expend緊
其實想問下SOLID principle 有無人理 定interview 先要理
dependency inversion會問下掛
up 得出 其實果幾項應該都會識
同埋functional programming同 di 幾相似下
有無人知做HKT Technical Officer伏唔伏
態度正確,太多Agent戇鳩鳩咁
Btw 中資果間係C字頭 自己搵 vendor 係agent 搵
知agent係咁說我入vendor 話條career path好d
個agent
唔通同你講自己份工唔好咩
以我所知,係要有報course 先可以再買Lab 時間
咁你有要求咪理下
我唔會寫code 無時無刻諗呢個有用中SOLID
但當個code base 開始亂就會諗如果當初有咁做就好
jump jump jump
[black]I need to commit that[/black]
點樣唔理你
有無人做過centurylink? 有無關於佢既資料?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞