[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (23)

1001 回覆
36 Like 7 Dislike
如果講成功咀過既cp 有仁菲 安bon 同埋潮善
仲有helen 同 KC
博香同埋蓮輝係從來沒有~從來都沒有~~
同埋綠帽max x 細龍太都有
撇開激情戲唔講
人大咗 我好似連純愛戲都愈黎愈少睇
一個角色做嘅所有決定都要以愛情出發
因為愛情冇晒自我嘅角色而家仲興咩
咩年代 韓劇都唔咁演啦

退一萬步計 送花=愛 唔送花=唔愛?
情人節行出街睇下有幾多對情侶手上真係捧住紮花
死要拗在乎嘅係心意唔係支花
無視晒龔燁做過嘅所有事
單憑有冇心去送花去量度心意更加膚淺

我唔係話唔想睇甜 但唔甜唔等於唔好睇
情人節咁有限嘅時間都分到咁多sweet位同搞笑位比龔水 明明就好好睇
雙細都有咀過
好在綠水嗰時無
我都好鐘意呢張呀,好襯
而且發現ig好多人都係最鐘意呢張,果然原本設定有計過度過,好成功
[member]在劇集內他們用動作已代表親密關,不一定要親熱﹙kiss﹚就表示好;在街上好多兩公婆一齊行街舉止不親熱,他們行出來是好sweet ;我不明白強國人頭腦裡裝了甚麼?[member]
鬼修女隻手咁樣似係要嚟治吸血殭屍
而吸血殭屍都樂意被鬼修女治
要激情唔係冇
成熟男女有john jenny
後生啲有充滿淫根嘅王國
各對cp各施其職 所有路線都包羅萬有
龔水由一開始都冇重甜過
龔水線有自己特色
何必要將龔水強行扭去其他路線
....睇到有充滿淫根既王國
第一下我以為係講緊充滿熊樹根既王國
睇黎初三嗰一下淫根真係洗左我腦
好重口

講真,以龔水嘅化學作用,一個對望微笑,一個摸頭殺都sweet 到爆,閃盲啦,有必要下下又咀又抱先sweet咩
所以514由初戀cafe廁所拖到去阿龔間房我已經覺得甜到甩肺

再講下514,阿水返到屋企同tree gun講嗰陣感覺都唔算好嬲。如果再嬲啲可以話"唔收好過收"但係佢無咁講,証明心入面都係接收咗嘅
我覺得見到龔水正式拍拖拖手的話,會開心到暈左,kiss係不需要的
同埋所謂激情戲都唔啱人設
龔水一個係容易hang機嘅少男,另一個畀人話似男人喺161畀david話淨係得把口但係唔會做出位嘢
376壁咚靠近啲都面紅嘅人好難想像到會做啲激情派嘅舉動
不能同意更多。

愛意同親密唔係要靠攬攬𡃶𡃶嘅親熱行為嚟表達,齋靠呢啲行為去表達嘅話,我個人認為反而令人覺得個關係比較膚淺,表現唔到兩個人了唔了解對方,係咪真正將對方放响心上。例如503咁,水水一直跟响阿龔身後,靜靜坐响籃球場邊陪住佢,成場戲流露出水水對阿龔嘅愛意(出於友情抑或愛情嘅關愛都好)。

可能我比較保守啦,我覺得龔水宜家咁含蓄幾好。完。
面紅嗰個唔係阿水咩
期待緊阿水令少男龔再hang機
三太艷照只係見到阿水個換衫影都咁樣樣
呢pair夠小學雞先係我想睇嘅龔水

好多個熊樹根 vs 好多個道德撚
邊面會贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞