[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (23)

1001 回覆
36 Like 7 Dislike
蟹蟹支持你扮工
啱啱佢讀我IG個名勁cute
因為尋寶圖成日都係扮工,所以佢支持我扮工睇live
好難得有save
佢話好多人入鏡,所以save,咁希望下次David姐,英進,大小姐,kc多啲入鏡
潛咗幾日水,點解咁快就成15頁
你哋好勁啊
第一屆非官方「我最喜愛龔水造型」人氣投票結果公佈(熊若水篇)
一共有199個人參與今次投票,以下係十強名單
第十名 - 農場look

妹仔水攞住斧頭好man

第九名 - 嫦娥look

唔好話買一千蚊嘢,可以同嫦娥水影相嘅話一萬蚊嘢我都肯買

第八名 - 民國look

個look靚到爆就唔洗講,少奶啲神情語氣都好正

第七名 - 汗蒸look

個頭包得好cute

第六名 - 湊b look

護士cosplay

第五名 - 眼鏡look

眼鏡look係我心目中嘅no.1
本身以為可以入頭三

第四名 - 屋企look

cap嘅呢件衫係幾靚嘅,不過阿水啲屋企衫有時都幾一言難盡

第三第二票數咬得好緊,而第一名再次大幅拋離各位選手
第三名 - 公司look(62票)

阿水啲返工衫靚到
最近有集套衫襯埋頂帽成個文青女神咁

第二名 - 便服look(66票)

我最鍾意cap出嚟呢條裙同籃球賽嗰條墨綠長裙

第一名 - 哈爾濱look(117票)

意料之中嘅結果
阿水呢套衫本身已經好襯,加埋哈爾濱個景同初雪下直頭冇得輸

sorry呢排好忙隔咗幾日先po阿水篇
龔水playlist要再等多陣,vol.8推出時間未定,不過確定嘅係會有情侶裝投票
希望各位繼續捧場玩啦

一定會
一定會
+3
睇完今集阿龔真係唔好當眾對阿水示愛瀨硬嘢
咁阿水又唔會拒絕
到時咪叫大家估燈謎囉
向未來外父致敬
見主po有貼曹總ig,
曹總個tag話仲等緊水水
“她”唔一定係水水 雖然有啲想來多次龔水曹
但最多都係cls結局
阿水唔拒絕啫,但跟據往績當眾示愛都無好嘢
龔水一齊咗先上熊家公告天下啦
雖然我個人唔鍾意當眾示愛
但唔知點解覺得阿水會鍾意呢味野
曹總都係派下膠啫
唔會真係影響到龔水
+1
上次佢個反應好開心
要睇對象
曹總之前賣過cafe對住個大廣告甚至網上廣告都
阿龔如果都咁樣示愛,阿水或者先諗:死賤精!玩嘢呀!
水水開心嘅原因係咪阿龔話佢係自己嘅No.1?响全家人面前表白只係錦上添花,令水水喜上加喜?
當眾示愛/求婚其實都好老尷
諗起阿叔求婚嗰集
即刻諗起阿叔扮燒肉嗰look

水水真係好可愛
一集就換咗好多套衫
唔知點解當水水話介紹男仔比高小姐識我即刻諗起龔燁
咁就手都唔介紹即係唔捨得比其他女仔埋總監大人身
水水又點會介紹自己個筍盤比人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞