[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (23)

1001 回覆
36 Like 7 Dislike
阿龔太鍾意睇水水個嬲樣啦(雖然我都好鍾意)
蟹蟹今朝有save
龔水style嚟
今日重睇麻雀王阿龔聽到阿水贏咗興奮大叫之後阿龔笑得好寵溺
阿水做咩都咁可愛 龔生可以激少一陣阿水先
愈激愈有生氣,樂趣嚟
只係⋯可唔可以追咗先激
我諗佢有排先追到女神,除非水水不介意佢小學雞追女啦﹗
阿龔太鍾意睇水水個嬲樣啦(雖然我都好鍾意)
今日重睇麻雀王阿龔聽到阿水贏咗興奮大叫之後阿龔笑得好寵溺
阿水做咩都咁可愛 龔生可以激少一陣阿水先
愈激愈有生氣,趣嚟
只係⋯可唔可以追咗先激

呢個term有feel啲
忙碌緊
又去得咁快啲post
期待週五求子舞
禁返唔出嚟嘅

快啲由樂趣變成情趣啦
小學生cp
[member]翻睇今日蟹蟹live 有人問拍咗龔生表白未?
蟹蟹答:咩一定要表白先可以係一齊咩?
唔知有冇聽錯 咁係咪可以期待龔水直接skip所有steps
雖然佢可能只係亂答/member]
加密fail
快到呢一日啦屌
咁驚變黃面婆應該要加速拍拖結婚生仔
阿水已經31歲唔拖得幾多年
龔燁
再唔努力
你出家算啦
咪阻住水水幸福生活
聽到+1
我成日覺呢pair係會有機會自自然然開始咗,或者某個位突然覺係right timing 就開始,未必有乜大龍鳳,可能只係某刻講完心底話(好似海邊嗰次),對望一個回心微笑,就ending,再出現嗰時就已經拍緊
今日個live我留意到有個位講表白阿蟹佢係到挑眉又笑得好耐人尋味,即時又ff佢咩意思,我中毒太深
諗起電視劇常出現經典場面

遇到突發情況(老土如過馬路)牽起對方的手,然後再不放了
水:喂你個死賤精 唔好借啲意拖我啊吓!
龔:拖咗就唔放㗎啦
其實好似安Bon咁對望甜笑,然後下一集就開始咗。又或者潮善一齊嘅第一次,一拖起隻手就一齊咗。咁樣我都接受㗎
拖阿水隻手佢都拖過好多次啦
想知到底會係咩情況驅使兩位肯承認對方嘅身份
或者請馬安珊博士從出江湖今次可能困住談心唔駛食小強
好有畫面呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞