[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (23)

1001 回覆
36 Like 7 Dislike
贊成,因為有好多斷咗。望可補回
留名,冇睇一陣又爆咗po
其實這段打鬧令我回想番回水377個集,水水用花灑淋水及要趕阿龔出街時既片段,可以分得出水水既語氣上又好大分別,514時感覺係好有撒嬌既feel 而之前係會真嬲

至於阿龔就應該會比人打完都繼續作死,但會話食宵夜報番數?!
有聲嘅
想像中嘅514,阿水係後無嬲嘅⋯ff小劇場係咁

阿龔為咗避茄子攻擊,匿去office椅後面。

龔:唔好打啦,太趕睇唔到之嘛⋯⋯

水:咁大隻字都睇唔到,眼殘架,夾張千古即係咒我死啫

龔:咁千古都係寫俾男啫,又唔係寫俾女(一個火龍果迎面攻擊)
喂,唔好再擲啦,爛哂啦⋯

水:死cheap精,拎大酒店啲嘢嚟送俾我仲要慳

龔:搵唔到嘛,得幾個鐘(一個西蘭花飛來)最後嗰扎都俾Peter搶咗啦⋯最多之後補返啦
水:(發洩一輪,冷靜返少少,覺有啲唔對路)幾個鐘?唔係上次花店訂咗咩

龔:上次訂嗰陣,突然公司有嘢做走咗,今日打去問先知個sales以為我唔訂。我已經周圍撲架啦

水:(見眼神好誠懇,唔似假)咁⋯都唔駛去拎大酒店啲花架,一兩支咪得囉

龔:咁⋯之前應承過你送花架嘛,當還埋之前嘅嘢啦

水os:之前⋯唔通⋯熊若水,唔好亂諗嘢

水:總⋯總之,呢籃嘢咁唔吉利我唔拎返屋企呀⋯⋯

龔:好啦好啦,一陣同你去行個大運先返囉。頭先你頂大小姐都無食嘢架啦,請你食宵夜當陪罪啦

水:食蕉連皮啦,起碼補埋扎花呀
有聲有畫面
好大聲
LM
追post中
戰况激烈
唔知嗰翻譯app俾阿龔用會唔會譯到啲心聲俾阿水知
有啲大跌眼鏡
居然冇阿龔
Marketing 竟然無合作
阿龔心聲駛鬼用apps,接龍是但一個人都譯到啦
雖然無龔水但都好睇
嗰件蕉衫有冇可能阿龔都買返件做情侶裝
總監大人要勤力辦公 今集唔去尋寶圖啦
呢啲宣傳活動竟然冇佢份我都有啲意外

成日嗌食蕉連皮著香蕉衫

cr: KFCCoffee
想要同款啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞