[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (23)

1001 回覆
36 Like 7 Dislike
劇透阿水訓地個時總監大人仲係著緊三件頭西裝,係咪即係做倉務部都仲要著老西
阿水同群姐瞓地嗰場係咪真係522?我記得Stanley拎住522劇本嗰日好似係大概1月13日咁上下,但阿水瞓地嗰日好似係好耐之後。雖然係跳拍,但係在cafe都可能拍緊好多唔同集數。我都係估吓。
無記錯嘅話⋯
有張由地下影上去嘅路透,影尋寶圖班人圍住望落去,影到David拎住522嘅劇本
原來係咁
522呢集劇本出現左好多次,但想像中嘅劇情真係0% match就算有文字預告都唔知佢點反cup
大家想像過嘅包括:
1.阿龔俾大小姐罰照顧Nikita
2.阿龔被sales妹妹包圍+口花花
仲有冇其他?
龔燁幫照顧啤啤?
個陣大家諗都係同狗有關,因為好難將阿龔同狗公擺埋一齊,點解接龍啲人會信架
阿龔同奇貌不揚完全扯唔埋

好想知邊個係小女職員
我明啦,即係群姐曲解阿水嗰意思,變咗阿水係女高層認証
但阿水本來意思唔係咁
係咪Cammy嗰d吖
我估緊以一貫cls發展,小女職員同真狗公是旦一個或者兩個的真身都係意想不到的
我估係咁,因為阿水純粹只係唔放過任何機會撚吓阿龔,點知外人聽到唔知呢D係佢兩個兩小無猜之間嘅情趣,當咗係真,結果佔據大小姐復仇名單第-位嘅阿龔,大小姐當然會把握機會招呼佢。
要夠CLS的話會唔會女職員唔係女人
會唔會最後係豪仔係cafe睇到自己心目中個女神比人撚所以開分身上網唱隻狗公最後搞咗壇咁嘅嘢出嚟
有冇邊集提過豪仔女神係邊個?
成日覺得佢女神根本就係呀水 唔係做乜呀水po ig 睇初雪佢都要走去cap圖一定係番去慢慢j

我鳩噏
咁豪仔話晒係其中一個屠龍者,乜圖都CAP定留底有需要時用都好應該嘅
或者今晚嗰集會有少少伏筆?話曬今晚12壯男又要畀Jenny吸陽氣,可能真狗公面有難色,被各位察覺端倪都唔出奇,而且,呢集同新威龍秘密網有關,應該有少少少少關係啩?
我覺得因為水水成日覺得阿龔口花花又周圍送花,所以就算個個唔覺得總監大人其貌不揚,但水水會話係阿龔,又乘機撚番佢點知因為群姐知道佢兩個成日一齊係廁所 或一齊係阿龔辦公室所以水水一講就信到十足十
Agger
大家,好有創意
似係Jenny惡作劇 因為報復啊龔
可能根本就冇呢件事
+1
點都唔信啊龔會做狗公 除咗成日口花花
同埋公司除咗Jenny邊個會覺得啊龔其貌不揚
水水例外
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞