[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (23)

1001 回覆
36 Like 7 Dislike
豬狗族語啲friend
會引咗Jenny嚟
狗龔呢個朵應該可以代表總監大人對水水忠心不二,一往情深啩?
(對住jenny): 汪~ (大力咬)
龔爸真係一個有有趣嘅老人家
儆惡懲奸會諗起sailor moon
龔友:代表月亮消滅你
唔知點解覺得冇左傑叔之後龔水線會好多癲嘢玩 我愛編劇
呢個樣襯佢啲

見到呢堆icon jenny會唔會已經興奮
救命呀,我個腦出現龔友著美少女戰士水手服
龔水CLS戲份開始
我再三睇啲文字預告又會諗成件事根本就係Jenny搞鬼,原因有四:
1. 回應返上次504會議室Jenny最後話有筆數要同阿龔計,而家無咗傑叔痛腳喺手梗係要搵啲嘢搞下阿龔
2. Jenny不嬲都唔想龔水一齊,咁做亦可以等阿龔形象破滅 (不過Jenny計錯數啦,媽呢空為咗賤精可以付出好多㗎)
3. 預告話“有女高層認證龔燁為「狗公」”,呢個似係Jenny,如果係大小姐直接燉冬菇唔洗搞咁多嘢 亦都可以連返龔燁大鑊了嗰集,屈阿龔姣佢
4. 有可能回應聽晚Jenny搞秘密網劇情,Jenny知道秘密網嘅威力強大,被佢玩黑都可以講成白,所以先會話其貌不揚

如果真係Jenny咁反cup位係龔水大戰肥奸妃都唔錯啵
長期壓抑住自己嘅阿龔喺504之後可以放鬆下,係時候展現cls一面
幾時押阿龔去道德訓練營玩vr體驗
龔友有武器喺手
嗰集之後我覺得七武器之首嘅接櫈都輸咗
Agger
冇咗傑叔會好多啦掛?
但有千古
但有一億種花式自殺玩法 (by龔燁)

之前阿龔都係沉重戲較多,我都好想睇多啲阿龔cls戲FF都唔拘
得阿龔一個去有啲悶嘅,成個接龍去啦
我想睇龔水同時玩vr
餅罐夠輕身 打完仲有得食補充體力
睇阿龔點玩花式自殺
明明平時見龔燁係世界仔嚟
但實際上條友仔得罪哂公司啲女高層
好掛住龔燁踩上Jenny房大戰雷珍妮嗰兩次
迷妹枝羽毛筆唔知仲喺唔喺度
總監大人咁純情,最多咪回味下任何水嘅性感艷照
巴打你都唔少淫根
+1
龔水大有發展cls劇情嘅空間
玩vr會唔會變咗十二少
唔知係花式自殺定花式自爆?
咁我會想睇多啲阿龔既FF 先,或者可以好似尋晚佐治個啲內心OS 之後再去道德訓練營 不過到時水水咪真係變左男人譚道德
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞