[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (23)

1001 回覆
36 Like 7 Dislike
龔燁表示:俾你估到我點刷花我仲係龔燁?
上年心靈治療班大獲好評,大龍生決定嚟個心靈治療班2.0
由於馬安珊已經退休,公司為咗慳錢就用投標方式搵新搞手,道德重整會成功中標
扣完人血仲可以自己補血
大小姐反而唔難對付
讚到佢飄飄然
或者被佢知道Jenny唔妥阿龔,因為大小姐講過“敵人嘅敵人就係佢朋友”
嘉頓餅罐躋身榜首
摺凳太高殺傷力會有意外㗎
餅罐可以有懲罰作用大力啲都唔驚
劇組下次可以show嘉頓logo順便賺埋廣告錢啊喂
龔生呢啲擺明係表面斯文假正經
咪係囉
總監大人咁純情你嘅提議佢會短路㗎
佢淨係見到任何水換衫個影已經怕羞喇仲黑絲
嘉頓餅罐絕對可以上榜首,因為即使你攞住係手都可以扮食餅掩藏殺機
黑絲都出埋嘅話今次到阿龔流鼻血
總監大人見到譚道德一開始應該會做翻世界仔
好正經咁服從所有指令 就係所有表現都正正常常之後
譚氏夫婦對佢好高期望讚賞有加
跟住啊龔啲ff就開始cls
個女高層其實會唔會係指緊阿水,因為預告話Isabella偷聽到水笑龔其貌不揚然後傳出消息
嘉頓真係可以考慮搵龔氏一家三口賣廣告
應該係
因為阿水笑佢其貌不揚 俾群姐聽到
於是就傳開咗有人認證阿龔就係嗰個狗公
所以阿龔有藉口搵阿水幫手搵真狗公
譚氏夫婦對龔燁有期望可以介紹王國俾佢做朋友

好耐以前嘅阿水就會,而家一定唔會
而且群姐係聽到阿水佢地講再揚開去之後先講女高層認證,所以唔會係阿水
唔使介紹啦 二姐夫已經boxing day見過王國啦
真係好欣賞佢哋串連劇情嘅能力,今鋪再次完美呼應#261,幫阿水報番一戰之仇,編劇好波

上次阿水被人唱,阿龔個死仔包雖然冇挺身而出但最後總算冇真係唱埋一份,而且仲比佢發現咗義氣水嘅可愛一面繼而成為之後沉船契機。今次角色逆轉輪到阿龔被人唱,真.天使水就選擇信佢仲出手幫佢,係愛呀哈利,阿龔隻船仲唔沉多幾沉咩,期待兩人關係再躍進
不過兩位真係唔好再揀喺lift度商討大計啦,鐵面陳今次何止watching you呀,直頭馬上出動嚟catching you都似
上次兩個互相敵視嘅眼神
威龍班友真係好鍾意周圍大聲講秘密同喺房講秘密嘢都唔閂門
他們及後發現龔燁與文章所指甚為吻合,若水更取笑龔燁其貌不揚,群姐從旁聽到後傳出消息,稱有女高層認證龔燁為「狗公」

但我都覺呢句個女高層係指水水,因為有句「群姐從旁聽到後傳出消息」
即係係隔離偷聽完就即刻傳出消息咁解

所以中間應該無隔過其他女高層力證,個女高層應該就係指水水本人

正因為咁後尾龔燁先有理由逼到佢幫自己
各位絲好似做緊中文閱讀理解試卷咁睇一小段文字就可以理解出無限意義
等我又做下試卷先

二人更要找出誰是「受傷的小女職員」
所以之前群姐同水水訓低係地下會唔會係案件重演?
記得好似有幕係人肉回帶
睇文字預告,我都覺得女高層係指阿水,上次有女高層比人拉,都係阿水出來頂。所以我覺得係阿水笑阿龔其貌不揚,比群姐聽到就當真,跟手在新威龍秘密網話有女高層認證
從群姐角度睇,件事由阿水認證又真係幾有說服力嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞