[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (23)

1001 回覆
36 Like 7 Dislike
你又啱喎
水水唔知有冇講翻佢知
阿水會有講返啩
曖昧中嘅男女日日whatsapp 傾計乜都傾好正常吧
講起whatsapp我又諗起monchhichi
同463阿龔凌晨audio轟炸阿水問回應
可能人哋平時慣咗秒回
成半日唔會係擔心啲嘅,又無得直接踩落尋寶圖問人
總監大人好似好少咁浮躁
同做嘢嘅時候得心應手嗰種反差
唔知以後除咗少男龔之外仲會唔會見到其他反差,最好係弱點,咁先可以畀阿水撚
其實轟炸式msg會畀好大壓力人
宜家唔使WhatsApp,直接踩入尋寶圖揾女神

真係好想知水水點樣笑阿龔其貌不揚,會唔會

唔係呀,你其貌不楊,抵你死,平日成日口花花,唔怪之得啲人會懷疑你
但蟹前幾日Live話佢冇話過阿龔其貌不揚,唔係佢講嘅
莫非係大小姐?
感覺上,接龍得三個女高層有可能

可能一:大小姐
豈有此理呀,搞我啲女職員。都話嗰個隻龔燁唔係好嘢嚟架啦,又無輝輝咁靚仔樣,之前已經迷到若水渾渾沌沌,依家又搞其他女

可能二:Jenny
Oh no,嗰個龔燁要樣無樣,外語又唔得,竟然有女冧,啲低級職員真係bad taste

可能三:三太
嗰隻咁嘅精甩邊,邊係好人嚟架,持住氹得人幾句,呃得下啲無知少女嘅啫

我相信阿水唔會覺阿龔其貌不揚係狗公架 ,阿水講過信任人架嘛
個po好大聲
龔燁同其貌不揚一啲關係都冇啊
有聲有畫 唔知點解Jenny 講咩我都覺得係因為食唔到
其實我都有咁嘅感覺,總係覺得Jenny死要面子又好勝心強,阿龔居然無對perfect又charming嘅佢色心起,仲要鍾意佢最憎嘅熊若水,佢肯定唔抵得
其實呢個位舖得好靚,由Jenny表錯情到發現阿龔鐘意水,配合之前綠水條線,Jenny搞事助龔變得合情合理,又可以連埋公司線,不得不再讚吓編劇用心
求出開心速遞關係圖詳細版實七國咁亂
最慘自己綠帽對象老公同男神表錯情對象都鍾意水水
句其貌不揚一定唔係水水講既
佢應該只係負責補刀恥笑(之前玩我咁耐吵嗱!)
其貌不揚係秘密網爆料嘅「受傷的小女職員」形容
我都覺得呢句說話應該唔係阿水講, 佢只是取笑總監大人比人話其貌不揚, 咁就群組誤會左係佢
仲有1日半就又可以見到兩位雙劍合壁揾真凶
今後出街冇得睇預告片
靠你們文字直播
IG好快有人會po啦,唔會冇得睇喎
今晚就可以睇預告啦
如果今次真係Jenny老作 佢又再次間接助龔㗎啦
首席迷妹身份已獲龔總監認證
有聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞