食錯杯麵足以崩潰 回教徒搵食艱難

382 回覆
13 Like 178 Dislike
去人地既地方生活
又要人地就哂你
仲扮到好似比人迫害咁
痴鳩撚線
乜撚野邏輯黎
掉返轉 我地去佢地d國家
就叫我地守呢樣守哥樣
低鳩能

好多中東人係香港出世,早幾代已經喺香港生活
咩野叫去人地地方生活?香港得華人?

如果係咁就仲撚on9,黎左香港幾代都仲信埋啲咁既濕鳩宗教,你話係中東唔信就比人打撚死姐,真係除咗弱智之外都唔知點解釋

文明社會有宗教自由
再講,人地無迫過香港人一齊信佢地個教
有乜野得罪你要咁低譭人?

回教覺得豬污糟

我以科學d既角度去諗
佢地話血污糟
應該係因為血液係傳染疾病既途徑
唔食豬肉更加黑暗
因為聽講豬肉同人肉味道十分類似
話豬污糟其實係掩飾
因為大家都知每種禽畜都係好污糟架啦

古蘭經話豬係受咀咒既人變成的

On9
信埋d on9 宗教仲唔係on9?
回教徒都是豬

多多包容啦 腥港人
回教徒都是豬

冇記錯你係巴基仔
你點睇戒律
回教徒都是豬

你就港豬

豬有寄生蟲, 煮唔熟易中招
古代戒條其實有佢哋智慧
不過去到現代就...

任何野都有寄生蟲
我諗樣樣野唔禁就只係禁豬呢一點係好黑暗咁姐

有無讀過中學bio 呀?任何野都有寄生蟲

知唔知豬嘅寄生蟲同牛寄生蟲有咩分別呀

你咁叻你就講啦,唔講死全家
去人地既地方生活
又要人地就哂你
仲扮到好似比人迫害咁
痴鳩撚線
乜撚野邏輯黎
就叫我地守呢樣守哥樣
低鳩能

好多中東人係香港出世,早幾代已經喺香港生活
咩野叫去人地地方生活?香港得華人?

如果係咁就仲撚on9,黎左香港幾代都仲信埋啲咁既濕鳩宗教,你話係中東唔信就比人打撚死姐,真係除咗弱智之外都唔知點解釋

文明社會有宗教自由
再講,人地無迫過香港人一齊信佢地個教
有乜野得罪你要咁低譭人?

老老實實
農曆新年仲擾民啦
你又過得咁開心

我以科學d既角度去諗
佢地話血污糟
應該係因為血液係傳染疾病既途徑
唔食豬肉更加黑暗
因為聽講豬肉同人肉味道十分類似
話豬污糟其實係掩飾
因為大家都知每種禽畜都係好污糟架啦

On9

5 : 60 你說:「我告訴你們在真主那裏所受的報酬有比這更惡劣的,好嗎?有等人曾受真主的棄絕和譴怒,他使他們-部分變成猴子和豬,一部分崇拜惡魔,這等人,他們的地位是更惡劣的,他們離開正道是更遠的。」
香港所謂華人傳統習俗都係一個冇/未成形嘅宗教嚟架
回教徒都是豬

冇記錯你係巴基仔
你點睇戒律

唔食咪唔食囉
有咩問題
我好多時都搵唔到清真肉
最多咪食魚食菜
清真肉

下次叫埋清真菜吖笨

其實真係有清真水

重有清真可樂

去人地既地方生活
又要人地就哂你
仲扮到好似比人迫害咁
痴鳩撚線
乜撚野邏輯黎
就叫我地守呢樣守哥樣
低鳩能

返印度食蕉啦

On9

5 : 60 你說:「我告訴你們在真主那裏所受的報酬有比這更惡劣的,好嗎?有等人曾受真主的棄絕和譴怒,他使他們-部分變成猴子和豬,一部分崇拜惡魔,這等人,他們的地位是更惡劣的,他們離開正道是更遠的。」

[黑暗]如果係咁,寫呢本經既作者真係食過人肉都唔定 [/黑暗]
去人地既地方生活
又要人地就哂你
仲扮到好似比人迫害咁
痴鳩撚線
乜撚野邏輯黎
就叫我地守呢樣守哥樣
低鳩能

講得好
屌去啲international event食飯有另一條隊俾佢哋排Halal food

外國直程周鳩圍都係Halal Arabic

唔好以為寫halal就係halal
新加坡同馬拉既超級市場既halal corner既
牛/雞其實係同non-halal凍櫃既牛/雞一鳩樣嫁
好多黎到鋪頭先包裝再貼貼紙
d回教撚咪照樣買

雖然依邊d回教撚好離譜,我成鳩日見有回教撚食韓燒
大啖大啖咁食五花腩,唔係上左色調完味同韓式醃牛肉好似既豬肩肉
係五花腩啊屌
屌去啲international event食飯有另一條隊俾佢哋排Halal food

d回教撚咪照樣買

大啖大啖咁食五花腩,唔係上左色調完味同韓式醃牛肉好似既豬肩肉
係五花腩啊屌

大笑左
去人地既地方生活
又要人地就哂你
仲扮到好似比人迫害咁
痴鳩撚線
乜撚野邏輯黎
就叫我地守呢樣守哥樣
低鳩能

返印度食蕉啦

印度唔是信回教
同埋即使回教都有世俗化與否
去人地既地方生活
又要人地就哂你
仲扮到好似比人迫害咁
痴鳩撚線
乜撚野邏輯黎
就叫我地守呢樣守哥樣
低鳩能

講得好

巴打簡而精

On9

[黑暗]如果係咁,寫呢本經既作者真係食過人肉都唔定 [/黑暗]

唔等於所有豬都係受咀咒既人喎

返印度食蕉啦

印度唔是信回教
同埋即使回教都有世俗化與否

咪臭係
反智宗教 人類文明倒退 戰亂之源
trump快d炸九成中東😂

d回教撚咪照樣買

係五花腩啊屌

新一代未必咁虔誠 我有個回教同學日日食雞尾包 我同佢講入面有豬油 佢話唔想理好食就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞