食錯杯麵足以崩潰 回教徒搵食艱難

382 回覆
13 Like 178 Dislike
食左你都唔知啦
多鳩餘
一句到尾 香港人係你地眼中既定義係咩? 尤其射你的眼珠 同醉拳金乃迪兩位
垃圾教 恐怖分子個個都係伊斯蘭教
阿拉黑伯
唔好留係香港囉,講到香港社會迫良為娼咁係博乜
http://hkm.appledaily.com/detail.php?issue=20170202&guid=56249753&category_guid=10829391&category=instant

打得好 打柒d賤種蝻

睇到好爽

連D女都抽下水就知呢個族群有幾乞人憎

wallahu akbarrrrrr
ust南亞仔做咩唔入黎呀
我答咗你條問題啦喎
ust南亞仔做咩唔入黎呀
我答咗你條問題啦喎

其實我好同情你UST南亞仔,不過有時stereotype exists for a reason

我知你係好人,其他賤種南亞人都不代表你
但比例係好重要
其實我好同情你UST南亞仔,不過有時stereotype exists for a reason

我知你係好人,其他賤種南亞人都不代表你
但比例係好重要

唉d同鄕唔生性 可以點
食就食唔食柒就啦屌! 呢班死人陷家鏟真係麻撚煩
屌,ust南亞仔入到黎都唔理我
屌,ust南亞仔入到黎都唔理我

你答咗 我尊重你
以我所知中東有回教徒一出國就扮唔知食豬肉飲酒
好多人淨係睇佢信宗教相信咁好戇鳩,自欺欺人
但因為佢反而引導出食物成分表 D 資料原來唔岩
即係一直食緊正常既野,可能係有害既野

香港人淨係睇表面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞