食錯杯麵足以崩潰 回教徒搵食艱難

382 回覆
13 Like 178 Dislike
複雜成咁,食素冇鑊氣呀
沙甸魚罐頭夾麵包咪得囉
差不多所有魚都 halal
http://www.islamic-laws.com/fish.htm

我估計猶太教徒應該仲難搵食
朋友你返印度食蕉啦
信宗教已經傻西,但信埋呢啲垃圾教簡直係傻西中既傻西,清真處理???? 你試吓個豬肉佬講,睇吓佢指唔撚指住你黎笑,真係鄧班呀差慘,信埋啲咁既垃圾宗教

係屠房有個無人性呀叉晚晚生劏幾隻牛
我覺得唔可怪佢嘅
由細到大都比人灌輸唔好食豬肉
咁佢自然就會跟住細個所認知嘅宗教同標準

咁撚大個人,用過個腦諗吓都知on79啦
死返中東啦 多鳩餘
轉食齋囉,唔洗諗邊隻牛羊係經回教認可方法屠宰,又唔會食到豬肉
屌去啲international event食飯有另一條隊俾佢哋排Halal food
有無中大人係度 有間清真餐廳賣kebab幾好食喎
任何設有教條限制住生活實踐既宗教都 ...唔知點講,只能夠話佢地好有信念

其實食唔飽 係個飯會好少少

Kebab都可以整得難食嘅話執柒左佢啦
香港邊有活牛俾佢放血

其實食唔飽 係個飯會好少少

同埋貴左d
任何設有教條限制住生活實踐既宗教都 ...唔知點講,只能夠話佢地好有信念

好似話佢地一定袋住個指南針,令佢地身處室內都可以向西面朝拜
屌去啲international event食飯有另一條隊俾佢哋排Halal food

外國直程周鳩圍都係Halal Arabic
食齋算啦
香港邊有活牛俾佢放血

上水屠房專門有人劏呢啲牛

Kebab都可以整得難食嘅話執柒左佢啦

呢個真
去人地既地方生活
又要人地就哂你
仲扮到好似比人迫害咁
痴鳩撚線
乜撚野邏輯黎
掉返轉 我地去佢地d國家
就叫我地守呢樣守哥樣
低鳩能
咪食住齋先囉 有當然好 冇都唔洗死
麻撚柒煩 死番去自己地方啦
人地入鄉隨俗 你地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞