食錯杯麵足以崩潰 回教徒搵食艱難

382 回覆
13 Like 178 Dislike
屌那星
啲回教撚同女權撚
一撚樣
只係講佢地既平等

咁姐係你支持菲傭有身份證?

菲傭做得耐同偏主擔保我覺得應該要比啊

你係咪on9架

香港應該要翻到去以前多種族社會
而唔係比班七八十年兒難民妹仔大過主人婆
如果印傭因爲宗教理由唔肯買豬肉炒佢算唔算宗教歧視

買又唔係食 ,做乜鳩

係2011年在港巴基斯坦有18000人,假設佢升10倍,佢係比例上仍係弱勢社群,在港菲律賓人有130000,但佢係香港一樣係弱勢

咁姐係你支持菲傭有身份證?

同埋講緊回教徒
你拉種族來講

咁回教徒係香港一樣係弱勢群體

弱你老母臭西咩,我而家開始覺得講廣東話既先係弱勢,上面日日落150個黎,而家又有班大愛傻西幫啲呀差講說話,我真係望唔透過多十幾年會點

係2011年在港巴基斯坦有18000人,假設佢升10倍,佢係比例上仍係弱勢社群,在港菲律賓人有130000,但佢係香港一樣係弱勢

姐係你要幫佢地爭取直至佢地人口所佔百分比超過香港人?

無咁講過,只係認為政府應該因應人口去制定政策,去保障各種族各宗教各社群

姐係到時10個人入面8個都係巴基斯坦人,政府又應該因應人口去制定政策啦?呢句真係無敵喎!

姐係你要幫佢地爭取直至佢地人口所佔百分比超過香港人?

無咁講過,只係認為政府應該因應人口去制定政策,去保障各種族各宗教各社群

姐係到時10個人入面8個都係巴基斯坦人,政府又應該因應人口去制定政策啦?呢句真係無敵喎!

到時條南亞人犯罪表,我諗唔到會有幾長

任何野都有寄生蟲
我諗樣樣野唔禁就只係禁豬呢一點係好黑暗咁姐

有無讀過中學bio 呀?任何野都有寄生蟲

知唔知豬嘅寄生蟲同牛寄生蟲有咩分別呀

你咁叻你就講啦,唔講死全家

go fucking google yourself

有無讀過中學bio 呀?任何野都有寄生蟲

知唔知豬嘅寄生蟲同牛寄生蟲有咩分別呀

你咁叻你就講啦,唔講死全家

go fucking google yourself

死全家啦屌你老母
印度教覺得牛係神性唔食都唔出奇
回教又唔係覺得豬神性 但又唔食豬

唔係因為豬污糟先唔食咩

當初150未有個時,都應該未有咁大影響力
有啲野就係開頭都唔開得

咁當人地人口變多,咁因比例照顧佢地所需好正常

乜香港啲教堂 佛堂 道觀政府起嫁?
做乜要特別照顧啊?

原來政府唔需要照顧弱勢社群

我真係屌你條傻西都廢事,不如你試吓去中東同人講話起座佛祖像比你拜,放心,你去到果邊一定係小數族裔,如果果邊政府幫你起既話,我係香港一定大力支持啲回教佬

好意見!

買又唔係食 ,做乜鳩

回教撚就係咁on9,係事實:
[url]http://gopthedailydose.com/2014/02/15/customers-wait-muslim-clerks-wont-touch-dirty-pork-alcohol/
[/url]

我係上次馬來西亞都試過,去超級市場買豬肉松
條撚樣叫我自己過機,佢話佢唔掂得不潔既野
我即刻佛都有火!我唔出聲自己拎左罐肉松過機
等佢過緊其他野既時候,我當場開左罐肉松
用手指拎出黎食,跟手拎銀包俾錢
我問佢我食完豬肉,用不潔既手污染左d錢
咁你收唔收依d不潔既錢?佢呆左成分鐘
我再問多次,佢先死死氣收錢

新加坡未試過!係馬來西亞先係咁!!

不過新加坡其實唔可以作準
好似我上幾頁話有回教撚大啖大啖咁食五花腩
除左咁,我仲見過好多印度人食牛肉,雖然唔知佢地係唔係印度教……

買又唔係食 ,做乜鳩

回教撚就係咁on9,係事實:
<a href="http://gopthedailydose.com/2014/02/15/customers-wait-muslim-clerks-wont-touch-dirty-pork-alcohol/
" target="_blank">http://gopthedailydose.com/2014/02/15/customers-wait-muslim-clerks-wont-touch-dirty-pork-alcohol/
</a>

我係上次馬來西亞都試過,去超級市場買豬肉松
條撚樣叫我自己過機,佢話佢唔掂得不潔既野
我即刻佛都有火!我唔出聲自己拎左罐肉松過機
等佢過緊其他野既時候,我當場開左罐肉松
用手指拎出黎食,跟手拎銀包俾錢
我問佢我食完豬肉,用不潔既手污染左d錢
咁你收唔收依d不潔既錢?佢呆左成分鐘
我再問多次,佢先死死氣收錢

新加坡未試過!係馬來西亞先係咁!!

不過新加坡其實唔可以作準
好似我上幾頁話有回教撚大啖大啖咁食五花腩
除左咁,我仲見過好多印度人食牛肉,雖然唔知佢地係唔係印度教……

有冇回教撚想回應下?應唔應該收不潔既錢?
宗教之中最垃圾。

抵死啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞