RTX 好多Ray tracing game 討論區 (32)

962 回覆
7 Like 1 Dislike
張卡rev 1.1正常好多既,我試左半日暫時唔見有咩問題
但rev 1.0就祝你好運
https://www.youtube.com/watch?v=uMbIov1XQa8
呢條VIDEO
DLSS 好似冇BLUR 到 反而好似清左
咁神奇?
聽日開GAME試下先
我唔信
都有少少blur
但隻GAME 4K本身就唔清

其實你知dlss係做咩就唔會咁問/咁講
其實Port Royal同FFXV benchmark 個dlss效果非常好
來來去去同一段場景 非常好訓練
唔夠
其實朦係應該, 特別佢cap緊果d場景都係暗位
咁始終實際同宣傳差太遠

吹水大會
你有咩高見就講啦

咪又嚟d其實呢個世界無真正4K game 的世外高人mode 啦

我頂唔順架喇

有咩咪睇人哋tech review 囉

https://www.tomshardware.com/reviews/dlss-upscaling-nvidia-rtx,5870.html
睇你咩叫夠啫

你吓吓開4k 都堅持隊爆8X MSAA 就咩機都死

2080 都有絲打玩緊4k ,咩叫唔夠?

適量的dial down 就一定要啦

1080ti 玩AC origin 4k你開爆就一定無60fps

2080ti 玩AC Odyssey 4k 開爆都一樣死

適量的調整,2080ti 依家基本上咩game 都開玩到4k

我日日做緊,咩叫唔夠?
dlss唔係篇文咁解架喎
topic已經錯

咁你贏哂
係點解
又黎真假4k
世上得一隻真 game
就係黑鏡互動式電影
人哋technical analysis 又話唔啱

又唔攞d valid source 出嚟講

又變神仙大戰
Tom’s hardware 錯

咁咩先啱?

巴打喺Nvidia 入面做工程師?
你都真係kai kai哋

咁唔叫玩到點先叫玩到?

吓吓開爆所有available 的graphics option 同時lowest fps 唔可以跌穿60先叫玩到?
我呢d 4k 玩家遇到呢堆仙人真係好迷

令到我非常懷疑人生

我每次坐埋隻PG27UQ 究竟做緊乜
無人知

絲打幾時同我去西藏/火星搵真4K 真DLSS?
成日想食絲打 咩居心
太陽系都未必有
幾時有想食?

你哋又話佢係紅字巴?

我搵佢尋找真理啫,又唔係約佢修歡喜禪
我隻portable ips 4k mon delay 咗

尋日喺集運倉hold 咗我大半日唔出貨,應該要聽日先到

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞