RTX 好多Ray tracing game 討論區 (32)

962 回覆
7 Like 1 Dislike
上網買左張gigabyte 2080
希望唔會即刻跛
新蛋同美馬嘅rog strix o11g 2080ti買唔買得過?
見佢唔使11k好似幾抵
定係同樣價錢喺香港買Gaming X Trio?
evga嘅保養可以喺香港搞?
唔該
明白晒, 唔怪得咁多人狗衝張black
Black 良心價 呢代卡張張都係超到咁上下,俾個 power limit 限死左,除左散熱表現同信仰,可以當係一樣
上水加隻靚通風機箱應該彌補到個差距
A chip 同non A chip又差喺邊到?
超頻
理論上係超頻能力
但實際上老黃無認真區分體質
玩過兩張non a 2080 唔覺得比a 差
EVGA ftw3 呢張點睇?
好野黎 我用緊

單卡 打機得60幾度
就咁睇 開左好D wor......定我個人問題
個人口味
老黃只係話non a 出廠一定要行預設頻率
一直都冇講過a 板會好超D

msi ventus 有oc版 唔知係咪一樣non a
你係開咩resolution?
4k
屌咁勁

我用xc ultra成75~80度
咁熱
你機箱對流差?
我galax 2080ex
4k gaming auto fan speed 先70-73度
手動上75% fan speed 62-65度
我以前都係用 xc ultra 散熱係差好遠
我印象中xc ultra 100% fan 係72-75度左右
我matx case應該對流差啲

諗住返個atx case 睇下會唔會好啲

睇你講ftw3真係好fit
Ftw3 大張過 xc ultra 好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞