RTX 好多Ray tracing game 討論區 (32)

962 回覆
7 Like 1 Dislike
你要效能定畫質先
會唔會條線本身有問題
搵唔返個post 喇

條友條cable 跟機架

畫質
https://www.newegg.com/global/hk-en/Product/Product.aspx?Item=N82E16834155062

買返嚟自己加ram 加ssd

出咗bonus

夠買好多部GT75
買gt75不如買g703
一樣有4k model
仲要靚仔好多
Ebay amazon bhphoto newegg 都無20系 4k g703喎
15 17寸 1080都夠用 再唔係咪2k 120hz 見有啲機都有
諗諗下都係算鳩數 就算係上都係上得個120排 一係同cpu個240排調轉
一係就cpu改風冷
如果要魔改我可以改到全vram供電都有散熱 曬啲時間用車床搞
與其係咁 不如賣撚左張卡佢轉過張
再唔係1800mhz降返1710 性能都差唔到幾
膠爸本身用緊1080P laptop都覺得blur
無計, 呢頭枱機試完4K 轉頭開laptop真係曚到喊嘛
2k mon gaming laptop仲罕過4k

4k 2080 laptop 暫時只見aero 15 同GT75
我都係
每次經過電器鋪 見到d 14-17吋 laptop 真係好blur
真係起碼要有macbook pro個水平先夠清
直接唔好超
超完搞好散熱 性能都係唔差得遠
好似好無良心咁

買咗部laptop個半月就換

我仲掙扎中
其實4k 唔駛AA 真係呃人:

SoTR

0AA vs 爆AA

睇頭髮就知出事

但0 AA 係咁:

爆AA 係咁:

個半月又刷新紀錄
u2718q 差不多3個月先換走
所以5k/8k mon係有意義
但依家用2080ti sli 都頂唔順 4k RT 開爆AA

救命

Gpu 嚴重唔夠力
終於又見返對腳
SMAA4X

SMAA2X

TAA

SMAA

No AA

DLSS
TAA 真係minimum

依家決定開SMAATx2
請問... newegg買evga rtx 2070 xc gaming (4500+運費) 好,定係 香港買 msi 2070 armor oc (4650) 送game好d?? 價錢差不多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞