RTX 好多Ray tracing game 討論區 (32)

962 回覆
7 Like 1 Dislike
成日死

我覺得三集都一般

一知道SoTR有Ray tracing patch 我就先玩SoTR
全新EVGA 2080 Black連3 games $5600有冇興趣?
我放緊,有興趣留TG
幾點收到我星期一send仲未收到
開唔到HDR
我隻垃圾mon好似都唔差

要windows 先開HDR
你隻仲靚過我之前隻P2718Q
上下水先
好撚好玩

廿絲

如果我買呢隻mon駁laptop 玩4K

https://m.tb.cn/h.3BwEjVd?sm=ade830

你點睇?

20系laptop 4k mon 選擇太少
可以試下
你部laptop係咪hdmi2.0?
買咗
I/O PORTS
1x Type-C USB3.1 Gen2
2x Type-A USB3.1 Gen1
1x Type-A USB3.1 Gen2
1x RJ45
1x SD (XC/HC)
1x (4K @ 60Hz) HDMI
1x Mini-DisplayPort

官網咁寫

我用laptop 駁過Pg27uq ok 的
加埋2080ti egpu
好在我 nb無tb3
好奇一問 顯示卡既rev 1.1係咪基本上會好過1.0
特別係RTX 20系列
是咁的 我RMA左兩次 本身張卡第一次買返黎係rev1.0 然後出問題就RMA左
RMA完返黎又係1.0 又出問題
再RMA多次返黎既佢換左做張rev 1.1既卡
感覺上好似行起上黎順左 暫時未見到有問題出現 同埋風扇唔會癲左咁係咁鳩轉
希望唔會又出問題 RMA到絕望
gigabyte?
EVGA
真係換到絕望
2月頭買 中間不斷出問題 不停搵EVGA果邊諗方法解決
EVGA都真係唔話得 上門收卡免運費同我RMA兩次
服務真係一流
希望今次換返黎呢張生生性性
我張black 冇出過事
我ftw3 ultra gaming
之前真係換到懷疑人生
黎緊諗住買呢張
black真係正
又平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞