《香港傭兵》(18)

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
繼續同雨姐一齊打點Today Coffee~

『歡迎光臨~想要啲咩?』收吓銀~落吓單~

『你要嘅熱朱古力咖啡~同抹茶千層蛋糕~』送吓餐~

『雨姐等我嚟啦~』又幫手執吓杯杯碟碟~抹吓檯~

成個早上都有唔少客人~

『今日都算有唔少生意呵?』喺櫃檯入面望望舖面...

大部份都係女仔~

廿幾嘅又有~三十左右嘅又有~
「嗯~都真係幾多~可能係因為有你呢個靚仔坐陣呢~嘿嘿嘿~」雨姐一手箍住我條頸!

我成隻手臂就壓咗埋去雨姐個豐乳!

好大...好彈...

『邊...邊係呢...邊係呢...』呢種彈性...唔知揸落會係咩手感...

「你都大飽...眼福啦~」雨姐古古惑惑咁打量住我!

『邊...邊係呢...邊係呢...』又點止大飽眼福...

「Owner同輝哥走去偷懶都好~唔使益佢哋~」雨姐鬆開手,就繼續沖咖啡~

『係咯...係咯...』咁可唔可以再益我多啲?
偷偷望一望雨姐...真係好有女人味...

咩叫女人味吖?

我唔識形容吖...就好似咩叫男人味一樣咁抽象囉...

總之就係有種...吸引力啦...

「嗱~」雨姐沖完杯咖啡,就遞到我面前,「自己拎啲嘢食,出去坐低抖抖先啦~想食乜都得~」

『哦哦...』我接過雨姐手上杯咖啡...係拿鐵...

「你都辛苦咗成朝喇~慢慢抖~唔使急~」雨姐就拎啲咖啡豆去磨~

『咁...辛苦你喇...』我就行去玻璃櫃揀揀...
揀咗碟黑森林蛋糕仔之後,就行去舖面揀返個角落頭坐。

坐定定,呢個位置可以望到坐喺窗邊嘅子茵~

仲係...對世事不聞不問...冷若冰霜...

所以話...頭先覺得佢有留意我哋一定係錯覺~

講開又講,今朝成朝都冇睇過部電話...唔知綽姿有冇啲咩吩咐添~

我就拎部電話出嚟睇睇...
嘩!有成五十幾個Messagessssssssssssssss咁多?!

綽姿唔係真係搵得我咁急嘛?

都係睇睇咩事先!

我打開訊息一睇...

炸爆我嘅人...唔係綽姿...而係...

『朱海羅?!』

今晚出完

三句預告

[Day 10-西貢獻命] PART 05

五十幾個Messages...全部都係...“朱海羅”Send俾我!

喺尋日...喺工業大廈嘅平台遇到嗰個...女仔...
已經將[Day 10-西貢獻命] PART 04 Upload上Facebook同紙言
雨姐同豬豬都出手
綽姿都仲係當飛揚係工人咁
有女人味既女人
但佢地唔知道廢腸係戀童癖
愛在心底口難開姐
姐姐
我成隻手臂就壓咗埋去雨姐個豐乳!

好大...好彈...

朱海羅應該啱飛揚口味喎
又有得J
再唔講出口 人哋就出手㗎喇
需要被保護嘅黐身小妹妹
綽姿+雨姐
飛揚敢對唔住月月咩
今次飛揚仲唔死
一次過品嚐兩個唔同味道嘅女仔
雨姐用對奶夾腸 綽姿就用大髀夾
啲囡囡攻略飛揚啫
我咁大碌 一次過又奶又髀咁夾
一陣又聖人Mode啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞