[耳機撚] 討論下各大耳機店 (77)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
我都係東京玩緊,過幾日會去秋葉原,去試番d十幾萬羊耳機/升級線,成過旅程即時變得好充實
天氣凍入e earphone取暖
小弟跌左條846
想問定位差唔多有咩推介 筆直3000內 可以二手
聽開POP野 R&B HIPHOP 女聲
有諗過收番條535算,但BASS好似唔太夠?
用左846之後就冇再追過 唔係太知而家邊隻岩
用緊AK70II
麻煩各位巴打
一千左右啦
旗艦機整細部
依家所謂旗艦而又細部既應該係wifiman太子?
掃哂成個星際城市啦
咩類似線都有
thx,買條銀試下,咁大個都未試過銀線,我真係咩撚野都唔識果種
google 星際城市 第一間係賣魚既
旺角山東街,不過感覺上1千蚊左右搵銀線有dd難度
不如巴打推薦幾條,我去睇下,咩金屬都無所謂
Linum Cable
不過無得show俾人睇你幾有品味/幾有要求
因為唔係粗身多絞咁既線
想問下campfire audio andromeda 呢隻同級仲有邊幾款可以比較下
想出去試哂先決定,同埋呢D級耳機用iPhone會唔會好浪費
不過喱條唔記得星際有無舖頭賣
太耐無「掃街」
我都換左p2 mk2 推佢, 慢歌一流
唔知佢地仲有無賣
星際行過兩步去喱間
http://www.jaben.com.hk/?product_cat=linumcb
就算唔買都去試下,夠靜
Z1R?用緊幾好唔錯,周圍都有得試,係冇貨姐
巴打覺得Z1R咩聽感,用緊380+EM9
諗緊呢對又唔得閒出去試
用開846收535,我諗你會屌鬼都似
差幾皮
繼續加大容量,續航力無限loop
當電話,平板都出到有1個TB時候
你review 下依家既dap旗艦機仲徘徊緊128-256GB
對1670ss聽聽下 個插頭鬆哂識自轉 係唔係除左換線冇辦法搞
岩岩先換左4.4頭
K3003
想入隻一千左右無線耳機粗用 呢排有咩好介紹
唔該
仙女相對同級耳機係比較易推
所以電話用都ok
其他 你要親身去試下

但你用呢類耳機 用手機推
音質雖然有明顯提升
但你都係用唔盡隻耳機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞