[耳機撚] 討論下各大耳機店 (77)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
巴打你係專科醫生幫人做開耳模?
依家似係你單單打打多啲喎
好多emoji
說服力+10
其實依家淨係講緊你刺激到耳道有機會會腫所以即刻去做耳模有機會唔fit 為安全都係等幾日先去做好啲
你嘅論點就淨係只有冇事㗎點會有事同我話ok就ok完全一樣
你講到可以即刻整我真係有啲保留
不過掉轉咁講 人哋出咗事實有方法請圓件事
放nxn500連iso架

港行有單有盒過保

Tg: nxn500

唔怪得冇人肯分享聽感
下下話冇人想知
自己唔同意就係咁插
完全冇討論空間
想問下有冇人試過Sony Z7M2?
夾ZX300 夠唔夠力呢?
上網搵過下... 好似冇乜人講呢隻耳機咁...
眾人皆醉我獨醒?
ching知識太豐富我咃呢啲孤陋寡聞唔敢出聲 香港好多窮人 唔似你咁有錢乜都玩得起乜都試過 請見諒
打機要有咪。。
你用返logitech 啦
or trytry
B&W PX
留個靚名
講聽感呢啲咁主觀嘅嘢出嚟做咩姐?唔通你覺得一隻耳機好聽你會寫幾百字出嚟講咩我唔係打手啊,呢啲文采嘢交返比你
係諗住買trio順手買埋條2.5線,但1960 4絞超過左預算少少,想問下有冇其他線做到類似既效果
試過trio覺得聲尖,係咪即係fourte個隻聲尖?
我搵唔到fourte試
印象中sony showroom有得試
諗住買arctis 7 睇評價都幾好
頭頂又唔會好似logitech帶到痛
記得熊仔有demo係到,你可以試下帶埋player去試下
自己啱聽就得
同埋 solaris 我唔覺得伏
campfire 的mmcx 其實做得唔錯
其他牌子就唔知啦
岩岩入坑想求各巴打意見

而家用緊n40+fiio q1 mark ii +iphone x 聽 , 想換條線1000樓下 係唔係都係orb clear force 比較好?
寧願你買多隻耳機/平player玩好過
隻1670ss 斷左mmcx 有保都要比錢整
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞