啱啱同堆大陸狗發生咗段衝突,令我真正了解到大陸人嘅野蠻。

418 回覆
2363 Like 195 Dislike
你個大陸老母冇教你,唔好係大陸同人嗌交咩?大陸啲人生蕃係會吹雞同拎刀黎斬你
樓主都係支那仔嚟
認真,
正常應該打左先啦,
人地都出左手,咁都忍得

另外你老豆幫你道歉果下好廢
經過今次,你老豆有無後悔娶左個大陸女人?
仲有睇你打d字同d圖都覺得你幾幼稚下
你真係無撚用
掉低個老豆搞到佢比人打
唔好同我講咩出咗手會乜乜乜
件事因你而起你就走撚咗去
要老豆老母幫你拆
仲要搞到自己老豆受傷
真係影撚衰曬香港人

原來係用拼音嘅支那仔
咁無嘢啦
你屌得啱,不過你最柒係無guts打條撚屌,因為響大陸不嬲都係誰大誰惡誰正確
巴打 你唔撚洗理條傻鳩

忍撚左成程車 走果時屌佢有乜問題?覆
話你做多左果個正宗垃圾港豬 乜都忍到
你又唔岩既,講唔夠兩句就屌人老母
On9仔
上連登多謝兩老
幫人教仔
係外地咁撚串,無兩老幫拖,分分鐘死撚左
不自量力
上連燈拎認同感
有道理就大曬
遲早出事
在日本,父母從小教導子女做事唔好影響到其他人。在大陸,父母從小教導子女做事唔洗理鳩其他人
對住啲支那人唔使咁好禮貌,直接屌鳩佢踢夠未呀屌你老母佢哋先會識驚,人善被人欺呀!
其實唔好話支那,香港都大把呢啲人,而家日日出街都見好多呢啲冇品既人
如果下下同人嘈,一日可能要打成十幾場交,所以有時啲野睇開啲啦,冇辦法
你應該幫手打,做下啲少動作(插眼)收佢皮,或者對事唔對人,打鳩個細路,睇下佢敢做咩。
睇之前先正皮 睇之後極想負皮
咁講真 16歲體格普通人 真係未必打得贏個大陸佬 好多大陸佬打起人上黎好狼
Fucking pussy
大陸打交 驚公安拉?
你係咪痴撚線
你估啲公安好撚得閒呀

兩父子打撚完佢
就下班車返香港啦

你真係唔撚識食
一係就唔好出聲
出得聲就預咗打到佢趴街或者俾佢打到趴街
今次好彩有你老豆救你咋
你老豆都好好彩無事咋

在大陸唔會因為公安而唔敢郁手
只會驚唔夠打而唔郁手
我諗5年後既你諗番呢件事應該會慚愧到想自殺
到時再上黎啦 我地會安慰下你
屌得好,但屌得唔夠,你要帶出佢地係冇家教既主題
我隔開兩批人嘅時候feel到條老嘢其實冇咩力,我自己都應該夠抽,如果我同我老竇一齊上係真係會打撚死佢
垃圾00後支那仔
咁大個仔仲要老豆幫手
睇得出你真係幾細 成個post睇到好怪
你嘅reflection仲衰過當時嘅reaction 有咩理由個大陸佬針住你話關你撚事嘅時候你覺得息事寧人係最好 你屌佢老母係絕對冇問題 反而係屌完佢老母之後鬧鳩佢你教出嚟嘅仔影響到我就關我事 你扮聽唔到佢地真係會以為自己啱
同埋你事後覺得對老豆老母唔住令佢地擔心/受傷其實都幾冇意思 咁點解你老豆同個男人對峙嘅時候唔幫拖走咗去
仲有成個post最九唔撚搭八係你啲圖以為你會擺個男人個樣 點知你嚟張唔撚關事嘅小說封面同你嘅心跳示意圖 佢地同件事有咩關係?
Twilight 咁嘅垃圾就睇少啲啦 仲咁大聲話比人聽你睇垃圾
都費撚事駁你其他
支那人唔識香港歷史就節省少少 唔好胡亂舉例

『所有香港人原本都係大陸客家人,日本打過黎嘅時候落黎定居』?
香港有原居民架, 李鄭屋古墓建於東漢時期, 又有個地方叫宋王臺相傳宋帝昺落過嚟, 仲有香港開埠已經百鳩幾年

你同我講日本打過黎嘅時候先有香港人落黎定居? 屌你老母支那仔冇讀書就死番鄉下啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞