啱啱同堆大陸狗發生咗段衝突,令我真正了解到大陸人嘅野蠻。

418 回覆
2363 Like 195 Dislike
果啲圖係做乜撚野
個公安喺正隔離
大陸閪
你老豆老母咪又死落黎
冇話衝唔衝動既
老屎忽mode : 處理得唔夠成熟囉,除左激撚親自己又拖埋老豆老母落水,一陣你唔好彩撞到幾個小粉紅公安玩鳩你就大把手尾跟。明知同D生番嘈都係多撚餘,串完佢兩句咪算,再唔係笑笑口潤佢兩句咪當自己贏左。

現實MODE : 屌得人老母就唔好落車喇,對D唔講道理既人,一係你就自己收皮數手指,出得聲就要惡撚過佢,同佢嘈得就唔可以怕,扮都要扮到忍無可忍想打柒佢咁,個款要擺到唔怕上身,大聲過佢,氣勢要足,屌撚到佢收皮同你道歉或者佢落車等下架為止。
如果你問,個撚屌真係同你打交咁點算 ?你驚打交就一開始咪撚出聲屌人老母啦
睇嚟樓主真毒撚嚟 有出聲屌佢就支持下你啦 不過要針撚住佢唔管細路嚟屌囉 而定搞到你好似on9仔冇野搵野吵咁
如果係假膠都ok好笑
如果係真事樓主你份人都幾撚柒係咪平時自閉個啲?
世伯好波 地盤佬就係夠正氣!
都話有,但係冇打出黎
唔係,平時幾講得嘢
樓主垃圾 樓主老豆真男人!
毒撚做慣鍵盤戰士 有事上嚟淨係識鳩縮
先問下自己, 你自己覺得最鳩屎又可以攪到兩件幼蟲淆底嘅行為係乜?
文明係對文明人用, 對呢D垃圾只有鳩屎過佢先得

同埋一定唔會落車先玩, 佢一家大細4件垃圾在場玩先好, 玩埋兩件幼蟲

樓主EQ未夠, 唔夠冷靜
負評係畀你
忍乜鳩
一開始就好屌鳩佢啦
大陸人最鍾意用拳頭解決問題
咁俾人踢張凳梗係好撚煩啦,我頭個20分鐘都忍住,冇話佢,希望佢自己會

你咪又係一個大陸仔 用大陸拼音
啲圖又係9唔撚搭8
Breaking dawn(in case u don't know what is it)咩料啊
影心跳
你以為
好好地做gym, 練拳,做好準備,下次有機會好好把握
上得場,怯,就輸一世
下次返主場先屌人老母
你咁應佢會好d
你唔識教仔係唔關我事
但踢到我點會唔關我事呀屌你老母?
你好多錯字
老豆出手 你就走住嚟屌 垃圾
自己屌人老母但又唔敢同人打 搞到老豆受傷

你係咪男人嚟, pussy
你好撚廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞