啱啱同堆大陸狗發生咗段衝突,令我真正了解到大陸人嘅野蠻。

418 回覆
2363 Like 195 Dislike
樓主正垃圾,本來就咁睇件事都企係你嗰邊,睇到你老豆老母幫你攔住,你自己龜縮得把口真係幫你唔落
開頭樓主冇錯 忍又忍過先屌

之後連累老豆老母 搞到受傷做乜9
樓主肯定係四眼毒撚走住屌
番黎先取暖有撚用咩
大陸最撚好,唔係打死重傷都唔撚告,打到佢仆街啦
82已經加速左?
最大問題係很多香港人當左大陸人係自己人。
同埋香港人慣左忍讓佢哋就坐定笠六食住你。

佢話大陸人地方你自己都明白你只係外人。

大陸係人食人既地方,你用對香港人嘅方法絕對唔會work。
親身經歷 係大陸毆鬥 公安係兩邊都帶哂返去 然後會分開兩邊搞幾粒鐘 同你兩邊人講好多廢話叫你地私下講掂數 又話派出所唔會為民事糾紛搞咁多野 始終佢地好懶得為打交呢d濕碎野落案(因為日日都有n咁多人打交 飲醉又有 錢銀瓜葛又有
講咁多只係想同樓主講 你係要威就威到底 打就打鑊甘 反正打交無人理 除非打死人
樓主有無再廢d 如果係男人就應該同老豆一齊圍毆啦
你而家知道咪好囉
有啲人仲係唔明
人型生物同人既分別
洗能理唔理性,同打咁能多字咩
總之就大陸狗, 屌佢老母再打到佢瞓低, 呢個係定律嚟㗎啦!屌
睇怕你呀媽以後都唔會叫你返支那探視

喺冇法治嘅地方同人嘈好餂底
不如第日喺香港有機會再教d生番
個老母就黎比人打你都唔撚幫手
就要再講咁多野 除左話你廢都講唔到其他野
打翻出黎都冇人睇
都有唔少正常,但較大部分已經冇咗自己一套嘅思想
睇樓豬打字都知佢冇咩讀書
如果呢件事係大陸發生,打撚柒佢都唔驚啦
大陸打拳頭交唔洗坐監
你唔係盲反個下輸咗啦,抵
樓主正垃圾又要屌又要驚
比我都唔驚你
樓豬字都唔識打 抵比大陸狗屌臭
樓主唔係男人黎 講完
breaking dawn 俾圖黎做咩
影下對蝗蟲仲好啦
做乜唔打尻佢 對ed人你咁都忍到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞