啱啱同堆大陸狗發生咗段衝突,令我真正了解到大陸人嘅野蠻。

418 回覆
2363 Like 195 Dislike
人在外地都會犯法
捻你老母咩 打好字先屌人啦
做開gym ,身高176
忍得太耐,一早就應該開佢波
喺香港嘅話,樓主會唔會開佢波先
屌你老母,我老母落黎香港自力更生,一路冇攞過政府福利,廿年前落黎得罪你?得罪講句,所有香港人原本都係大陸客家人,日本打過黎嘅時候落黎定居,冇一個唔係大陸人生,用下腦啦柒頭
我宜家感受到了
傻仔,人地自心為你好"呢到係大陸黎,你個香港仔咁夠膽蝦我地大陸人?」 我地就冇再理佢" 人地大陸唔係隻抽架,係群抽同出刀黎斬你地架
打鳩埋佢啦 垃圾
垃圾樓主
點解要番大陸?我雙親都係大陸走難黎香港,咁撚多年都冇話要返去,黎得食英國佬奶水大做乜仲要返去群班生蕃?
我以後再遇到如果自己夠抽一定開波
做得好
諗再對我阿媽嘅尊敬
代入左你
忍唔住屌 在所難免
你開拖打死人,撻我暴龍個朵,一D事都無…
當然唔好打死D太出名嘅人喎…
btw, 認真講就你彩就攞咗但又縮,唔係你老豆幫拖你老母俾人打咗啦
你係應該同條友開拖,唔夠打再搵老豆幫拖
跟手捉撚住佢兩個仔,同佢地講,無禮貌嘅下場就係俾人打躝過去攬住你老豆啦仆街仔
再拎埋個尾彩,話呢D先係教仔呀,屌多次你老母
自力更生?so what? 你老豆地盤佬根本喺香港撈唔掂要返支那娶老婆, 而你老母黎左廿年都蝗性不改 每年都要帶你返支那‘探親’ 身在香港心繫支那 你有半邊親戚係支那人啊傻閪 接受現實啦
read my name
講咁多耶穌做乜柒
一係笠水唔出聲忍到尾
一係發圍
對住支那蝗唔需要講道理
比人踢凳忍足20分鐘你都已經好有問題

理應係屌柒隻幼蝗 再屌爆佢老豆老母
怯 你就輸左成世
支那後代真係麻撚煩
同埋講句,我認我用拼音柒,但我宜家已經學緊倉頡。
特登貼本英文書博乜鳩 根本你自知自己老母係支那人 好撚自卑 要表示自己識英文黎催眠自己同其他支那人唔同
樓主用埋d咁嘅網名都唔似係斯文人
點解你大聲屌佢老母之後會衝咗落車,留低你父母喺車度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞