啱啱同堆大陸狗發生咗段衝突,令我真正了解到大陸人嘅野蠻。

418 回覆
2363 Like 195 Dislike
收皮啦,屌你老母!
做乜鳩?小朋友鬧交?你係咁有料就直接開佢波啦
唔係話撐支那人,但真係唔知你做乜撚。
好好記住你連累老豆老母比人打既屈辱
下次一係繼續死忍,承認自己既懦弱
一係野都唔好講,直接郁手
教撚埋你,直接打個細路,佢屋企人一係反擊返你,你就唔好理咁多繼續追住個細路黎打;幫個細路擋,就係你攻擊機會,眼球、頸、陰部,人類身體好多弱點,除非練過,一處於幫其他人擋既勢頭就好難保護自己
會專攻個細路係因為套用比人圍毆就瞄住最弱果個狂打既定律,當對方對你產生恐懼,你自然就會嬴

利申:以上係發夢諗既小說劇情,切勿模範
多謝大家嘅分析,我下次再有機會就唔撚會再忍
中二病
樓主練大隻啲啦
Btw樓主幾高?
你老母係大陸人 你自己咪又係大陸狗 你老豆娶個大陸女人落黎 根本成家垃圾
成件事好撚戇鳩
條支那友講得岩,你起人地地頭仲咁多嗲

一係就開拖,一係就收皮啦
累到自己老豆老母比人砌

本身好人好者去支那探親都錯晒
中國人用拳頭講說話
要同佢溝通,就自然要用拳頭
我覺得佢踢頭5分鐘已經要開9佢波
同蝗講道理都嘥氣

再踢個時你就應該再鬧啦

又要扮大量死忍

落車個句變左你撩交嗌
香港你或者啱

中國咪又係畀錢疏通,就係要畀錢睇佢斷手斷腳
樓主屋企2打1,老豆做地盤,佢仆硬街
就係大陸先要開佢波,大陸打交太普遍,唔會落案
香港既話老西忍住,留案底就仆得
所以平時喺香港,啲蝗周圍fing腳/踩到我我一定岀盡力踩返佢地,再屌到佢喊
翻你老母
我就同佢地個老竇老母用認真同request嘅態度講一句:「唔該好好咁教育好你地嗰兩個仔。」

多舊魚 你期望人地做大嘅會低聲下氣受你個外人教咩 當拎個教訓 蝗大多是不講道理的
拉呀,拉完咪放
落案咁麻煩
你都戇鳩
你拳頭大定支畜拳頭大
佢地係有權就大撚曬
不過咁
帶定幾千蚊做賄款就可以開佢波
最驚係對方好撚有米就仆街
所以冇咩事就唔好去支那咪冇事
一係就向上爬,做大官
d支那人得把口架咋,我夠膽講你打佢佢實淆
後生仔,太衝動
每日撘車都好多呢啲死仆街
不過我採取玩鳩佢/唔小心整到佢方式

試過有個細路打橫訓係佢老母身上 隻手周圍fing
我扮唔知一野劈落去
佢即刻縮手 個老母望住我
我就玩電話理都唔理佢

扶手d蝗嬸挨住扶手碌柱
我就一拳打過去再扶手
再挨就吉住佢/扮chok親一野仆落去大大力打落佢到
佢地都會即刻避

佢地一掂到自己就即刻用手掃自己件衫
等佢知自己好撚污糟 睇唔起佢地

對住d大陸人 講係唔撚聽亦唔會受教
唔好哂口水同佢地講
想知po本書係做乜撚野
樓主是咪打大陸拼音架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞