[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (20)

1001 回覆
39 Like 4 Dislike
唉…阿龔真係好唔抵幫
點可以漏左水水嗰份架
好難理解佢係咪真係鐘意阿水,正常男人鐘意個女人,響情人節都會緊張啦,居然可以漏
佢真撼頭埋牆吧啦
今年仲有乜可能會遺漏咗送花比水水啊,水水應該係唯-阿龔想送花嘅對象 。之前仲要攪到喺花店不歡而散。凈係睇到呢段文字預告已經心臟受唔起刺激。希望編劇高拉貴手,幫阿龔洗脱接龍花式自殺王之名
預告偏虐既話,反cup應該係甜既
唔好擔心
仲有成個禮拜,點捱
同意
加上仲係新年
由回水捱到而家,經歷過秘密國度,曹太,初雪,No.1,仲有乜野龔水黨係捱唔過既
加入呢個島嘅好處係有嘢-齊捱,有poo齊齊食
係,我地經歷左咁多一定捱得過,祈求自殺王唔好再花式自殺
新年流流唔想eat poo呀 希望編劇高抬貴手唔好又寫衰佢地
我估唔使Eat poo掛,之前尬Eat左咁多次!
我覺得龔水就算喺埋一齊之後,花式自殺王只會進化
好難捱,見到文字預告咁樣
仲難捱過等龔燁復仇記

不過,阿龔響情人節真全世界都送花,剩係水水無嘅話,我係水水會死心,叠埋心水搵過另一個算了
個男人不但係大眾暖爐,仲要係兩次都漏左自己,好難知道佢個心諗緊乜。

佢好似對自己有特別,但其實係又乜都唔係咁,我係水水會好傷架
編劇們,再來多次玻璃渣,頂唔住架
我係希望有糖齊齊分
一追POST就見到文字預告 同 一大堆cls討論
我相信編劇唔會要我地eat poo嘅
真係好彩有呢到俾我上嚟同大家傾下計,抒發下,又FF下,如果唔係真係會谷爆
話時話,陣間總監大人追到呢個post嗰陣,見到以上嗰堆cls ff唔知會點呢
今次係星期四啊
星期一或者二等個weekend就有
星期四要差唔多捱足成個星期先有啊
仲要新年期間 感覺工作動力好低
認同,身邊冇同好,冇人同我講 好彩咁啱有email可以伸請到account,唔係我驚要飲鐵打酒
今次我信編劇
又新年又情人節喎
搞散cp唔好意頭嫁

In 編劇, we trust
佢仲未習慣咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞