[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (20)

1001 回覆
39 Like 4 Dislike
其實我好懷疑,堂堂亞太區總監會唔會住劏房,話哂都係公司租service apartment,都算係當初挖角條件之一
而且接龍同級班人間屋都相當大,eg Helen, David

莫講劏房,我覺直情同阿水一樣係住同一豪宅區,所以先成日彈上熊家
唔會卦?
話晒係總監大人,公司租俾佢間屋,就算細,裝修都應該係靚架喎
如果住同區,不如直情搬去對面勞生嗰單位
不如講佢搬左過去勞生到算啦 咁咪可以日日同水水放工,仲可以去癡餐。
係呀,最好真係住勞生個單位
可以行外父政策
阿水有咩桃花可以斬晒
熊家劇情,可以即時參加
日日又可以順路車埋返工放工,到時全接龍都以為佢地同居左
勞生單位要自租嘛,唔符合cheap精性格
選戰嗰期佢哋都好大機會車埋,可能接龍班人慣哂
想FF 下唔知總監大人間劏房係咪都有隻觀自在雙下巴天使呢? 否則佢個隻比咗水水,佢自己咪無得對住來橋如泉湧囉
其實我有懷疑過龔燁住service apartment係真嘅,係一直都住緊。
而間劏房都係真嘅,只不過佢係特登租黎幫水水,等接龍同事覺得佢間屋好大係吹水,上到水水屋企先有對比
觀自在雙下巴天使係一對架

有無留意,總監大人,都好迷信下,成日講風水
物唔係不嬲都係咩
咪係
做總監喎
公司幫佢租嘅房
應該有翻咁上下大
通常追女仔都係用風水、睇掌呢D八卦嘢做話題架啦,好明顯龔總監係用呢D嚟做追女藉口。
阿龔咁潔癖,邊有可能住張床隔離就係廁所嘅劏房
劏房係嗰日租嚟俾阿水落台啫
可以叫公司退咗個service apartment,直接出allowance俾佢租屋,以佢把口,講幾句威仔一定應承
阿蟹今日有live?
我都覺
大龍生咁睇得起阿龔 唔會咁求其叫Icy俾間劏房佢
有啊 live咗
公司再孤寒都唔會咁對佢嘅
威仔咁欣賞阿龔 親自挖佢返嚟又成日帶佢出入
而且佢又有車 唔通真係租劏房俾佢要佢去同人爭公共停車場咩
難得有個elf
當日accept offer時仲話出手高,又拗個高啲嘅title,點會細屋

反而好想知,阿孝個位都130k/月,咁堂堂俾人由新加坡高薪挖角嘅總監大究竟月入幾多呢
你都係ELF?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞