[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (20)

1001 回覆
39 Like 4 Dislike
唔好留低我呢個非主線入坑
因為382入坑(Terry要幫舅父搵成熟嘅女朋友,阿龔又要去斬桃花),無追開TVB,但當時睇覺得龔水鬥到火花四起幾好笑 阿龔眼鏡腹黑男呢個人設(同顏值)又好中我個人喜好
然後就自動補完哂龔水線
真心繼男親女愛之後都未試過特登翻睇TVB
燁來愈愛你入坑
那時候已好有好感
回水後正式狂追
呢度好似忽然變咗深夜心事台咁,大家都開始講點解入坑
乜大家咁夜都唔訓
我回水後入坑,嗰時睇返啲舊集數同追PO,見各位巴絲等咗成幾個月好辛苦 剛入坑時仲晚晚loop龔水啲同人/mv,無主線時就當美沙酮咁睇嚟吊命,真係唔敢想像斷水時要點過
不過唔緊要,斷水斷糧嘅日子已經過去啦,大家可以繼續飲勝!
天與地
佘詩曼真係

回水前我都有追post不過當年冇acc
以前好鍾意睇偽清啲post
有冇今朝live back up 睇到一半冇睇
同事回水後先入坑好幸福
斷水嗰排又冇得入嚟圍爐真係等到好痛苦
因為嬤嬤鳳爪lift嗰幕留意到龔水
認到個男演員係家明
我當年好鍾意天與地
上網補咗幾集龔水條線
之後第一次坐定定睇開心速遞就係燁來越愛你
即刻入坑
點知入坑就即刻斷水
我覺得回水之後先入坑係一件好幸福嘅事
463再虐都冇空窗期咁難捱
嗰陣仲要冇人一齊傾一齊等 自己默默數緊日子斷咗水幾耐

竟然係嬤嬤鳳爪 正
早期嘅愛回家之cls速遞之選

我都覺得回水後人坑好幸福
我回水後入坑,嗰時睇返啲舊集數同追PO,見各位巴絲等咗成幾個月好辛苦 剛入坑時仲晚晚loop龔水啲同人/mv,無主線時就當美沙酮咁睇嚟吊命,真係唔敢想像斷水時要點過
不過唔緊要,斷水斷糧嘅日子已經過去啦,大家可以繼續飲勝!

回水後先入坑好幸福
斷水嗰排又冇得入嚟圍爐真係等到好痛苦

自膠
你講阿蟹嗰個,你拉番上去有link
入黎留個靚名先
講開又講,我都係回水之後先入坑,之前都冇特登追愛回家,平時食飯睇到就睇咁。唔係好記得exactly係邊集(好似係水的燁緣?)
阿水個頭之前同今日開live公開整過
好想睇龔燁個頭嘅誕生
+1
佢係之前個live都有講過話會係龔燁嘅apartment 拍嘢嫁
咁係咪即係戲份會多咗呀?
可能就係用返嗰間
一人住都唔細喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞