[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (20)

1001 回覆
39 Like 4 Dislike
龔: 現家我保護緊你炸,你應該要多謝我
咁短,少男龔係咁啤住在場所有男士,跟住到休息時諗計要水水著番打底褲
係咪想阿水好似佢咁著legging打底
水:咁洗唔洗請埋你食飯啊
龔:好啊 長島酒店
水: 嘩你個死賤精,明明你仲高級過我,仲要成日老屈我請你食飯
龔: 只係老屈你一個姐,最多下次請翻你啦
水: 哼你成日放飛機,成日下巴輕輕,係至好講
係呀,未知地點同時間,阿蟹笑住講話係九龍
點止呀,仲要著長袖打波
龔: 得啦,咁你記得包返隻腳先出去啦
水: 咁麻煩…我呢啲老少咸宜、model嘅身材怕乜show俾人睇啫
龔: 唉,真係…你可唔可以唔好咁天真呀,出面好多男同事架
水: 呃…你咁緊張做乜…莫非你…
龔: 三個字,為你好 亦為我好
水: 為我好? 咩意思?
龔: 一陣食飯咪知...
我追post追咗成個兩個鐘 龔水黨爆post能力真係好高呀
見大家都講,我又講先
我係回水之後正式落坑,回水之前都有留意開龔水,不過無而家中毒咁深
我個名其實係紅葉嗰集,阿龔笑水水係嗰個孤獨嘅女人,係到笑水水仲唔係你x3

我真係好鍾意呢幕,好似一對有好感嘅小冤家咁好sweet
突然諗起籃球賽嘅獎品係初戀cafe coupon,唔知尋寶圖班人同阿龔點分咗佢用
阿龔係咪攞晒嚟買外賣咖啡畀阿水飲,又可以獻殷勤又一蚊都唔洗畀
唔知威龍運動會會唔會係以部門分隊,想睇尋寶圖大戰市場部不過市場部夠唔夠人
你地好癲呀 行開一陣啫,又就快爆post啦
仲以為個post會推到情人節先爆
尋寶圖大戰市場部就會變成尋寶圖大戰洋洋
可能到時會好似清潔部咁
突然彈一堆同事出黎呢
但係阿頭係敵方派嚟嘅間諜,幾多個同事都冇用
睇嚟除咗贏咗運動會之後可以陪大龍生有機會上位之外都冇咩可以動搖到呢位間諜,雖然麻雀王都為阿水犧牲咗上位機會
我都係呀,啱啱先追完po
龔水po呢邊慢慢睇,大家推po推得好快,內容又多
我諗我係報仇記開始想龔水一齊但唔算入坑得好深,之後都知工業行動但未知有呢邊,但深信阿龔一定可以返嚟。到回水前追返晒前面睇漏嗰啲龔水集數算係正式入坑,跟住追埋呢邊龔水po,都係睇咗好多emoji去到415聽到阿龔講「落難貴公子」呢個term決定要用嚟開連登acc齊齊傾

上面講開收視,其實415呢類我估非龔水黨都鐘意睇,話晒曹總bb都好多觀眾like,我翻睇嗰陣屋企人見到曹總呀鳳陽花鼓嗰啲都仲會笑所以我估呢集收視應該都唔差。其實而家單集收視除非好到又過30唔係都未必報,而且記得上次慶功宴阿孝講過有好多集收視其實都過29,我相信龔水集數都有份嘅
有理由相信,運動會當日唔知點解全個部門(除咗阿head),可以放假一天,無申請年假嘅都會病假
好想睇接龍運動會
一定又係cls劇情
睇完情人節文字劇情,花店都唔洗咁驚嘅,都似係龔水日常鬥氣mode 反而諗緊個畫面如果會交代阿水期望阿龔送花就好
我估阿龔結尾前會送到花俾阿水 中間同我之前諗咁會想向修女水(其實係大小姐)送花正當想講出三個字被大小姐鬧爆,我甚至諗緊有冇可能被龔水知道埋蓮輝 話晒阿水係大小姐心腹,而阿龔咁多計話唔定可以幫到蓮輝解困,仲有諗過酒吧嗰半份頂手費阿龔都可以幫手夾啲 如果間吧係賺緊錢咁多一瓣搵錢門路都無懷啫
始終唔想輝輝嗰60萬純靠做ptbf賺返嚟
我信情人節龔水蓮輝兩邊最後都甜
我遲咗啲添 見到有elf啊突然好興奮
無睇一日多咗咁多cm 追咗好耐先睇晒
見大家都講入坑等我又講吓
無意中睇到心戰嗰集,覺得好有趣所以搵翻之前嘅黎睇。睇睇下先知龔燁就走 sad咗一排,好彩等到佢翻黎
回水之前都係做緊cdrom 回水之後 心血來潮見到佢地有啲part得意就整吓gif 咁先擺脫cdrom

好多謝少女絲開咗龔水第一個post同埋用咗我整嘅gif貼係#1

無房嘅話應該會經常性迫爆廳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞