[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (20)

1001 回覆
39 Like 4 Dislike
你嘅分析好有道理. 諗真啲, 龔燁咁多年嚟應該冇咩真心朋友(唔知森仔係唔係呢?), 除咗對住阿爸會係真心真意, 估計都係人前人後兩個樣. 宜家要佢真心誠意待人, 其實係會有一定難度嘅. 而响阿水角度, 要分得出龔燁幾時講真幾時講假, 可能仍需要多啲時間. 個人覺得响呢個階段, 大事大非嘅事情上(例如: 哈爾濱國際學校嘅設計圖, 聖誕節嗰日佢信龔友真係入咗醫院), 阿水會肯相信阿龔, 但係响日常小事上, 阿水就會分唔清, 又或者唔會考慮阿龔嘅講法有幾多分真心响入面.

專屬代號真心sweet

其實我覺得呢度都係連返細個嗰陣蓮夢露打上電台話怪醫一聽個名就知佢係邊個,但係博士get唔到。
而家明同雙下巴蓮夢露就一聽就get到,仲唔係情侶之間嘅心靈相通
絲分析得好好,自殺王個朵好大程度源自於唔想表達同唔識表達心中所想
其實一路睇龔燁的轉變就好似睇住個朋友成長咁
依家少年龔會對住水水會hang機,令我喺度諗其實佢之前有冇真心鐘意過一個人?
同埋前度May就好似阿龔過去一塊未知嘅拼圖,都幾想知佢同May點開始同結束
(已經自動代入咗channelno6絲嗰篇嘅macy,又靚又叻,女版阿龔咁

雖然對唔住阿龔同阿水,
但呢幕我睇一次笑一次

呢個新年我一見金幣,又諗起呢幕
Agree ,分析得好好。
希望同你個FF 咁啦
大家好! 做左cd-rom好耐,終於忍唔住開連登account過來手。
welcome,好開心個島仔又多一位成員
專屬代號仲要唔係平時叫開嘅死賤精媽呢空而係家明同雙下巴蓮夢露
真係得佢兩個自己知
仲要借人地個電台公器私用
同藍調嗰集差唔多啩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞