[Fifa online 3] 攻略&心得

990 回覆
13 Like 0 Dislike
有無巴打知幾時有16player

CB: ec smalling,06w梅毒,14T/ec保定,14W Hummels,10u 維迪 呢五隻可以話係全game最勁 各有千秋
LB: ec Alaba 呢隻一定係最勁Lb
RB: 10w Maicon 08e保辛華 兩隻都勁
CDM: 14t matic,10w 基迪拉 ,08埃辛 三隻防中類型唔同,馬迪打企位攔截,基迪拉全能,可攻可傳,埃辛逼搶無敵
CM: 06u Bodmer , 14t/15 Pogba ,基本上有佢地兩隻可以橫掃中場
CAM: 06u KaKa 近乎完美,缺點係身體質素,但仍然最勁

前鋒太多唔同打法,睇你點打

LB: EC Alaba , EC Alba

RB: 08e Bosingwa , 10w Maicon

CB: EC Smalling,06w Mertesacker ,EC Boateng,14w Hummels , 10u Ramos

CDM: 06u De Rossi , 14t matic

CM: 06u Gerrard , 06u Bodmer , EC Vidic ,
14t Pogba,

CAM: 10w Iniesta , 06u Totti , EC/10U Messi

如果平民冇咁多錢可以揀邊個年份嘅vidic ?

性價比好似唔高

CB: ec smalling,06w梅毒,14T/ec保定,14W Hummels,10u 維迪 呢五隻可以話係全game最勁 各有千秋
LB: ec Alaba 呢隻一定係最勁Lb
RB: 10w Maicon 08e保辛華 兩隻都勁
CDM: 14t matic,10w 基迪拉 ,08埃辛 三隻防中類型唔同,馬迪打企位攔截,基迪拉全能,可攻可傳,埃辛逼搶無敵
CM: 06u Bodmer , 14t/15 Pogba ,基本上有佢地兩隻可以橫掃中場
CAM: 06u KaKa 近乎完美,缺點係身體質素,但仍然最勁

前鋒太多唔同打法,睇你點打

LB: EC Alaba , EC Alba

RB: 08e Bosingwa , 10w Maicon

CB: EC Smalling,06w Mertesacker ,EC Boateng,14w Hummels , 10u Ramos

CDM: 06u De Rossi , 14t matic

CM: 06u Gerrard , 06u Bodmer , EC Vidic ,
14t Pogba,

CAM: 10w Iniesta , 06u Totti , EC/10U Messi

如果平民冇咁多錢可以揀邊個年份嘅vidic ?

性價比好似唔高

vidic 唔好用如果唔係組英/曼
點解 10u messi 貴14w 同 14t 咁多
有冇巴打可以講下LP邊啲值得入手?

五星skill move
有冇巴打可以講下LP邊啲值得入手?

Yaya C7 BenC 甘賓尼 Alaba Terry

有咩skill move好洗好用
我完全無用過skill move玩呢隻game

6.5e + $120HKD
GGC: 296109588
屌你老母個market到底乜撚野事
我買條友買左十幾個價位ge人都話條友has been sold 點撚樣玩呀 到底搞乜撚柒野

五星假射好撚屈

五星假射好撚屈

射波+傳波

五星假射好撚屈

射波+傳波

我一直以為五星只係用五星skill
我都唔玩skill幾星無影響
原來多星玩假射skill同少星玩有分別
依家先知

五星假射好撚屈

射波+傳波

我一直以為五星只係用五星skill
我都唔玩skill幾星無影響
原來多星玩假射skill同少星玩有分別
依家先知

5星fake shot之後個加速不得了呀
比個大巴2shots 2 goals 之後9傳
打定gg
比我迫搶110分鐘追平 12碼win埋 爽到
睇到呢d 狗冇聲出真係爽
比個大巴2shots 2 goals 之後9傳
打定gg
比我迫搶110分鐘追平 12碼win埋 爽到
睇到呢d 狗冇聲出真係爽

之後最後一秒話你lucky noob
多數係咁
買多兩個鑽石pack 中左WB messi同普巴
有某d卡放唔出既話應該點做

冇見過WB pogba係市場

有興趣 ?有兩隻
有某d卡放唔出既話應該點做

低過4E2 咪trade 高就等架咋

有興趣 ?有兩隻

巴打放隻出黎

有興趣 ?有兩隻

巴打放隻出黎

屌,陸服已經更新16,仲出左幾隻league,又有雲佬又有柏金,仲要有幾隻賽季卡雲佬,公平咩,好想要雲佬,韓服第一st
想入會 應該pm邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞