[Fifa online 3] 攻略&心得

990 回覆
13 Like 0 Dislike
早2日整pc 竟然整得返
無左成年
另外 trade到08e villa 3 留唔留好

求key/網址
早2日整pc 竟然整得返
無左成年
另外 trade到08e villa 3 留唔留好

求key/網址

MY201005316FB375
MY200906206A1F99
MY20110804YGESRN
我係呢3個其中1個整到
但係唔記得邊個 頭盔:唔一定得
想問下點解08E費托咁貴嘅

個樣都值7千萬

個樣都值7千萬

認真呢,求解
不過真心個樣幾好J
金髮
順便問埋XI阿朗點解咁貴
用落完全唔值呢個價

個樣都值7千萬

認真呢,求解
不過真心個樣幾好J
金髮

聽人講真係好勁 我自己都好想買
但係好貴
唔係VIP
有無巴打教下路點有勁d既人
樓上咁都加7加8

利申49lv 最貴只係中過10 Gomez 35m

依家搵錢唔難
唔係VIP
樓上咁都加7加8

掛機草錢 我最貴中過 08E Torres +3
但其實對整體實力影響不大 睇態用人
我無課個陣都夠打到legend 已夠玩
唔係VIP
樓上咁都加7加8

依家搵錢唔難

見個個都星星隊 以為你地有中勁人秘技

我隊野都好廢 得32億 都係打MG MODE算
球員狀態嗰啲箭嘴
其實影響大唔大?

分享only 有冇明星隊巴打交流

有無課?

個個lv20咁勁 邊到有咁多level卡食
唔係VIP
樓上咁都加7加8

而家等d 180 mins pack
不過好開親都垃圾黎

180min 我開到08e費托返嚟

不過好開親都垃圾黎

玩耐啲抽多啲自然有正嘢架啦

不過好開親都垃圾黎

玩耐啲抽多啲自然有正嘢架啦

玩到84LV先抽中第一隻XI
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞