[Fifa online 3] 攻略&心得

990 回覆
13 Like 0 Dislike
XI RIBERY+3好撚on9
Lower limit都廿幾隻喺market放唔出

xi pirlo +3都係有成31隻係market到放唔出
人地用5後衛真係唔知點打

我自己就玩開打邊 鳩斬黎對付5後

仲有終極技

送個con比人 出龍接波打黎擊

仲有終極技

送個con比人 出龍接波打反擊

仲有終極技

我發覺好多人都係將啲後衛塞曬係中間
左右閘位由得佢空 咁排陣真係會勁啲?

你俾你gcc id我 我晏少少俾你

Added

我又要 thanks

仲有終極技

我發覺好多人都係將啲後衛塞曬係中間
左右閘位由得佢空 咁排陣真係會勁啲?

我諗塞哂係中間係防吊波啫
因為依家鳩吊波都有

但係左右空 比人猜到落底出 鳩頂/大轉邊拉空中間d人都係會碌柒

Added

我又要 thanks

Added

xi pirlo +3都係有成31隻係market到放唔出

仲有xi sneijder +3

Added

我又要 thanks

Added

感激不盡
Ramos pique 邊隻好
Ramos 14t +6 , 10w +5??
pique wb, 10w +5, 14t +5???
現有1000m 求推介
現有1000m 求推介

兩隻都好 但夾埋用就唔掂
defense rate兩隻都得2 好多時兩個都會望波唔用
左閘用14T azp+5好定ec alaba+2好
現有1000m 求推介

咁Spain 仲有咩cb
想問下點先有球員經驗卡
想問手機apps開住
會唔會當online拎「分鐘獎勵」?
想問下點先有球員經驗卡
有入club就去facility>fan shop>utility item
有機會出經卡/轉經
想問手機apps開住

唔當
想問下點先有球員經驗卡
有入club就去facility>fan shop>utility item
有機會出經卡/轉經

SIM league 一季一張
現有1000m 求推介

咁Spain 仲有咩cb

組team缺點就係冇乜選擇
不過西班牙用albiol/busquest/Martinez客串下cb都得
同埋而家trade3.0都叫幫到team chem好多
多啲留意下market分分鐘執到啲+8人
左閘用14T azp+5好定ec alaba+2好

azp
遲啲出lp Alaba先再諗換唔換啦
16都未換仲諗LP
想問手機apps開住

唔得
屌好多key但係冇得買box

同問

唔係用ep insert card exchange咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞