[Fifa online 3] 攻略&心得

990 回覆
13 Like 0 Dislike
各位06u essien 同08 essien邊隻好用D

10u 全能型 +6用家
15 vidal +7 拎黎做cdm好唔好
15 vidal +7 拎黎做cdm好唔好

不如開個ggc group傾

不嬲我地都有

不嬲我地都有

可以入嗎

不嬲我地都有

可以入嗎

可pm ggc id: 70702869入左club先,佢會+你入group
得47lv 30幾億球隊有冇資格入到club

小弟不才 得銅a

不嬲我地都有

可以入嗎

可pm ggc id: 70702869入左club先,佢會+你入group

大會有位?

不嬲我地都有

可以入嗎

大會有位?

你問佢啦
EC C朗
06U kaka 14w messi
06u totti
10u carrick 15 vidal
wb marcelo ec smalling 10w ramos 08e bosingwa
14t neuer

隊波仲有冇得執下
唔該曬樓上位巴打
姐係隊波要大執
其實好多都係trade返黎懶得轉
Xi拉姆打防中好唔好用
Trade左+2番黎見同+1差好少唔想賣
Xi拉姆打防中好唔好用

No 啦
太矮
Xi拉姆打防中好唔好用

0/10 又矮又唔撞得 傳頂帶射都唔掂
CD用緊10U RAMOS+4 同 HUMMELS +2
可以轉乜 諗住XI BIQUE 配 梅毒 但2隻都好似好慢
CD用緊10U RAMOS+4 同 HUMMELS +2
可以轉乜 諗住XI BIQUE 配 梅毒 但2隻都好似好慢

10w silva
快到冇影
韓服出左 LP 未?

可以點執
Trade到wc+7lukaku 再買左+5 合 爆左

可以點執

升哂上+5

可以點執

升哂上+5

無限budget就全部+10
韓服出左 LP 未?

出左 係youtube見過泡菜撚抽過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞