[Fifa online 3] 攻略&心得

990 回覆
13 Like 0 Dislike
個價幾時先跌返
個價幾時先跌返

次次完ranking派錢都會升
想買平野要等中段時期入手
儲左100m買龍門邊個最好
用緊07cech+5想買隻輪換

15 de gea or 卡吐

14t degea 神救之王
儲左100m買龍門邊個最好
用緊07cech+5想買隻輪換

15 de gea or 卡吐

14t degea 神救之王

No long throw
個價幾時先跌返

次次完ranking派錢都會升
想買平野要等中段時期入手

佢呢期有個錢pack 等下先
等緊market 有14T +5 迪布尼
早幾日低價買左幾隻會buff既加5 球員 好爽
岩岩入左隻06w totti +5 有冇人用過 感覺如何?

06u+5都係貴少少姐點解唔用06u

貴成兩億仲要數據差極少

用緊06u+5

用緊06u+5

窮撚表示兩隻都買唔起

用緊06u+5

用緊10u+8

用緊06u+5

用緊10u+8

Totti d finish vision passing簡直op
好想有地方比我同人傾下fol3,以前玩開班fd都唔玩了
好想有地方比我同人傾下fol3,以前玩開班fd都唔玩了

入會個chat rm大把9upper

5億同10億都差少少

有冇利迷or巴打有fd係利迷要?
RAMOS用EC定10U好?

有冇利迷or巴打有fd係利迷要?

巴打轉左16先放啦 賺到你仆街

小弟兩隻都試過,純中堅ec好,但10u可以打埋閘,有時仲可以運球上去,10w都可以考慮

小弟兩隻都試過,純中堅ec好,但10u可以打埋閘,有時仲可以運球上去,10w都可以考慮

我本來用緊EC 但係TRADE人TRADE左10U返黎

我本來用緊EC 但係TRADE人TRADE左10U返黎

我用緊10u+5 感覺唔錯 後防咩位冇人就去打替工
好辛苦儲左4億
應該買隻wb雷斯定打包10wc馬干+3同10u Rio好?

求人要左佢 急要ep
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞