[Fifa online 3] 攻略&心得

990 回覆
13 Like 0 Dislike

原來關矮事 唔怪得成日比人dz入 嬲撚到我

有無人用過WB 卡斯
會唔會無咁廢
佢WB係龍之中最高數值 好似好勁咁

數值好,但矮令佢救唔到好多遠波

得10W 未試過Xi
10W當狀態向上真係好多神救神反 但太多數時間都柒下柒下
諗緊轉唔轉14t neuer

有無人用過WB 卡斯
會唔會無咁廢
佢WB係龍之中最高數值 好似好勁咁

數值好,但矮令佢救唔到好多遠波

得10W 未試過Xi
10W當狀態向上真係好多神救神反 但太多數時間都柒下柒下
諗緊轉唔轉14t neuer

大家點用龍開龍門球
除咗紐亞識拋波外其他龍都拋唔準
大腳又俾人頂翻轉頭sosad
想買world best terry
留低Ec ramos 定 10u rio 好?

今日trade到2 隻+2 xi迪馬 肥肥
想買world best terry
留低Ec ramos 定 10u rio 好?

有沒話加幾
睇你要能力定價值
我覺得Rio 唔差
人高大隻不過慢D
想問如果買10u拉莫斯+3夠唔夠用
定係加多少少錢買+4
定係加多少少錢買+4

你用黎打咩位
+3可以接受不過依加總值最好過90(入隊後)
當然要該位數值既勁先得啦
因為依家好多人trade到勁卡
如果打CB我推14T +5或以上(高Taclke)
10U 同 10W偏向打RB(10W直情RB最好)
另外11 年+6都ok
定係加多少少錢買+4

你用黎打咩位
另外11 年+6都ok

Sor打錯Tackle
定係加多少少錢買+4

你用黎打咩位
另外11 年+6都ok

想打cb位
好彩巴打提一提有隻14t 如果唔係就入錯貨
trade 要min 4隻 16ec真係慘過食屎
market全部40m起跳

選舉性直接跳過

選舉性直接跳過

Sor禁錯
(選擇)先係
trade人真係好正
幾千萬trade到上幾億
但個問題係個market好多貨
根本放唔出
trade人真係好正
根本放唔出

仲要啲價係咁跌
trade人真係好正
根本放唔出

仲要啲價係咁跌

10wc小白+5 個市有成三十隻
trade人真係好正
根本放唔出

仲要啲價係咁跌

個market長期有十幾隻XI+3法膠
等佢buff先放
trade人真係好正
根本放唔出

仲要啲價係咁跌

個market長期有十幾隻XI+3法膠
等佢buff先放

望住自己有幾十億喺market冇一隻有人買
BTW想問有冇人有玩thiago silva?
10W嗰隻好快成日都諗住入隻玩
有冇用家有評價
有冇用家有評價

幾好 heading唔高 但頂到波 回追一流 不過有時拉唔住人 利伸 +6
有冇用家有評價

幾好 heading唔高 但頂到波 回追一流 不過有時拉唔住人 利伸 +6

Thx
回追好已經唔錯 而家個個都玩lob pass
價低d入隻先
trade人真係好正
根本放唔出

Trade係咪要vip先有so
不過之前用vip都蝕
臨尾叫有隻14t cron +3貴少少
trade人真係好正
根本放唔出

Trade係咪要vip先有so
不過之前用vip都蝕
臨尾叫有隻14t cron +3貴少少

個人經驗係
蝕少少其實唔緊要 你之後用番嗰隻野trade就得 我每次trade都出到比total value多一1億咁上下ge人
想入group一齊玩
有咩指示可以入group?
死ser ?
做乜鳩 垃圾SER係咁LAG
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞