[Fifa online 3] 攻略&心得

990 回覆
13 Like 0 Dislike
又出新野
又出新野

From百度
又出新野

From百度

未見有得買
有咩左翼好用?
想要隻右腳既( 除左CR7 )
抽到14T pogba 賣定自用好

+3卡

+3卡

自己中意啦,14t打中中,ec打攻中,14w防中,或者用16

+3卡

自己中意啦,14t打中中,ec打攻中,14w防中,或者用16

本身用14w podga打cdm 依加trade 到15 +5
轉唔轉好? 15 agility好似冇14w咁高

+3卡

本身用14w podga打cdm 依加trade 到15 +5
轉唔轉好? 15 agility好似冇14w咁高

用15,16buff好多

見到佢一日跌左兩億,買左隻加四黎合,一下升左加五
wb拉莫斯係咁升價,屌
cb 位 wb 拉莫斯定泰利好
wb拉莫斯係咁升價,屌

佢升到89正常升價啦 terry 好似一般
wb拉莫斯係咁升價,屌

wb 都升?
其實各位巴打係咪少買新球員多買舊球員合上去
見好多巴打都有唔少+4+5
wb拉莫斯係咁升價,屌

wb 都升?

old news
收06u carrick +8trade 到/賣ge 可揾我ggc id:109755760

岩岩trade到巴打要?
收06u carrick +8trade 到/賣ge 可揾我ggc id:109755760

岩岩trade到巴打要?

買左了thx巴
其實trade卡係咪一定要vip/pc先有著數
因為我有一堆ec卡放唔出 想trade走佢 但係又冇vip/pc
因為我有一堆ec卡放唔出 想trade走佢 但係又冇vip/pc

有冇darmian? 我收+6

有冇darmian? 我收+6

冇呀 得ribery+3 Medel+3 Alex Sandro+3 Coleman+3 同埋turan+3
留名

見到佢一日跌左兩億,買左隻加四黎合,一下升左加五

屌琴日入左隻+4六億幾 點知今日四億幾

wb 都升?

old news

前幾日睇12 億
今日諗住買,點知而家去到15 億
皇馬波衫好撚on9
D撚樣突登撞冇得避
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞