[Fifa online 3] 攻略&心得

990 回覆
13 Like 0 Dislike
我想問點解Vip trade 我中曬佢啲條件 但係啲人愈trade愈cheap嘅?

命運係會有上有落

尤其ec個啲蝕得最誇張 又無得skip左佢

ec可以用2隻垃圾trade
呢個任做黎都徙氣

命運係會有上有落

呢個任做黎都徙氣

我見到要EC球員 我會是但放垃圾入去 等一個鐘後重新
申請咗3會
ID: Kawaei
而家手機版無得合人?
課金既話買咩最抵
而家手機版無得合人?

改左
申請左3會
Id: GaryChan1994

呢個任做黎都徙氣

我見到要EC球員 我會是但放垃圾入去 等一個鐘後重新

我放完啲垃圾入去 一個鐘後又係呢個任
終於買到ec smalling +5

好好用

好好用

我放出黎

好好用

我放出黎

原來係你買咗

好好用

我放出黎

原來係你買咗

咁都有相認
而家手機版無得合人?

改左

details
而家手機版無得合人?

改左

details

可能之前手機合卡好似成功率高d,之後有次改bug就收左手機合人了
有冇好翼推介
我有奧巴美揚,C7,bale,robben,,messi
有冇好翼推介
我有奧巴美揚,C7,bale,robben,,messi

用普巴打翼好似效果唔錯咁
認真我以前用到fo3m但而家唔得
我一入就話error彈game
有冇人知點解
求你地覺得最勁既後防中場同前鋒
我想大汁

利申有好多錢
認真我以前用到fo3m但而家唔得
我一入就話error彈game
有冇人知點解

重down 啦
我想大汁

利申有好多錢

smalling ec +5
ec c7c7+5
ex ibra +5
我想大汁

利申有好多錢

smalling ec +5
ec c7c7+5
ec ibra +5

06u bodmer+5
我想大汁

利申有好多錢

06u de rossi+5
我想大汁

利申有好多錢

CB: ec smalling,06w梅毒,14T/ec保定,14W Hummels,10u 維迪 呢五隻可以話係全game最勁 各有千秋
LB: ec Alaba 呢隻一定係最勁Lb
RB: 10w Maicon 08e保辛華 兩隻都勁
CDM: 14t matic,10w 基迪拉 ,08埃辛 三隻防中類型唔同,馬迪打企位攔截,基迪拉全能,可攻可傳,埃辛逼搶無敵
CM: 06u Bodmer , 14t/15 Pogba ,基本上有佢地兩隻可以橫掃中場
CAM: 06u KaKa 近乎完美,缺點係身體質素,但仍然最勁

前鋒太多唔同打法,睇你點打
我想大汁

利申有好多錢

CB: ec smalling,06w梅毒,14T/ec保定,14W Hummels,10u 維迪 呢五隻可以話係全game最勁 各有千秋
CDM: 14t matic,10w 基迪拉 ,08埃辛 三隻防中類型唔同,馬迪打企位攔截,基迪拉全能,可攻可傳,埃辛逼搶無敵
CM: 06u Bodmer , 14t/15 Pogba ,基本上有佢地兩隻可以橫掃中場
CAM: 06u KaKa 近乎完美,缺點係身體質素,但仍然最勁

LB: EC Alaba , EC Alba

RB: 08e Bosingwa , 10w Maicon

CB: EC Smalling,06w Mertesacker ,EC Boateng,14w Hummels , 10u Ramos

CDM: 06u De Rossi , 14t matic

CM: 06u Gerrard , 06u Bodmer , EC Vidic ,
14t Pogba,

CAM: 10w Iniesta , 06u Totti , EC/10U Messi

LB: EC Alaba , EC Alba

RB: 08e Bosingwa , 10w Maicon

CB: EC Smalling,06w Mertesacker ,EC Boateng,14w Hummels , 10u Ramos

CDM: 06u De Rossi , 14t matic

CM: 06u Gerrard , 06u Bodmer , EC Vidic ,
14t Pogba,

CAM: 10w Iniesta , 06u Totti , EC/10U Messi

如果平民冇咁多錢可以揀邊個年份嘅vidic ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞