[Fifa online 3] 攻略&心得

990 回覆
13 Like 0 Dislike
有冇巴打有興趣一齊搞個第一屆連登聯賽

你揾到有責任感ge人搞,實好多人打嫁

係唔係真係夠巴打玩先 係既話......我認真搞搞佢

錄低放上youtube俾人睇

錄低放上youtube俾人睇

大把人係高登club到你搞應該好多人會玩啦
想問有無人用pc trade 伏唔伏?
想問有無人用pc trade 伏唔伏?

垃圾黎

留名等玩
真心問仲有無人會課金呢隻game

仲課緊

仲課緊

課金買乜?

仲課緊

仲課緊

課金買乜?

VIP 同埋而家個diamond pack
中左WB卡卡同雞巴

仲課緊

課金買乜?

中左WB卡卡同雞巴

卡卡 好易中?

課金買乜?

中左WB卡卡同雞巴

卡卡 好易中?

睇你運氣架姐呢D

中左WB卡卡同雞巴

卡卡 好易中?

睇你運氣架姐呢D

心動

man city team color 分享 有冇手足一齊玩2v2

22可以加 可以搵多個玩33
樓上巴打剩係一隻C朗已經可以買起我成隊波

agger

你隊波有無咁平... 影嚟睇下

你隊波有無咁平... 影嚟睇下

緊係有 玩左冇幾耐咋

man city team color 分享 有冇手足一齊玩2v2

加左 玩22 or 33

加左
咁我想問好唔好突登買啲人去Vip trade?
如果好嘅又應該買咩人好?
咁我想問好唔好突登買啲人去Vip trade?
如果好嘅又應該買咩人好?

是但買隻2e value trade 起
btw 咁好改埋名都係fo3
有冇阿根廷fans? 砌左隊無美斯加小小懷舊阿根廷

06W Saviola 15 Aguero 15 dybala
06W Aimar
08馬斯 09甘比亞素
10U Ansaldi 06W Samuel 06w 高洛仙尼 14W 薩巴列達
06W Falanco

如果仲有J辛就好

06W Saviola 15 Aguero 15 dybala
06W Aimar
08馬斯 09甘比亞素
10U Ansaldi 06W Samuel 06w 高洛仙尼 14W 薩巴列達
06W Falanco

如果仲有J辛就好

前面居然無美斯同西瓜恩

06W Aimar
08馬斯 09甘比亞素
06W Falanco

如果仲有J辛就好

前面居然無美斯同西瓜恩

美斯另一個acc已經有,唔想另一隊又用
唔鍾意希古恩,敗家仔呢世都記得佢決賽單刀唔入

加左

求carry上top100
後防其實可以點執?
06w Lahm 14w Hummels 10u Ramos 14T Azp

sub有10u Pepe 15 Koscielny 15 Godin EC Mascherano

睇$做人
有$ LB用 Ec Alaba
冇$用10u evra 14t Marcelo
有$ rb用08e保辛華 10w馬干
冇可以就咁lahm或者06u 保辛華+5
Cb唔好用godin 馬斯
06w 梅毒 ec smalling 14t/ec保定
巴打有耐性可以等lp alaba lp伊雲 lp秦利 lp甘賓尼
睇好做lp後防卡皇

唔該你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞