[Fifa online 3] 攻略&心得

990 回覆
13 Like 0 Dislike
有冇巴打可以幫手汁汁佢
有咩要有咩唔要
買咩好
有冇巴打可以幫手汁汁佢
有咩要有咩唔要
買咩好

丹狗換Wb馬干
中場入d硬朗d嘅box to box
前鋒ok 可以換走tevez
有$可以入隻ec alaba
大家用唔用klose 用嘅話用10w or 06w
有冇巴打可以幫手汁汁佢
有咩要有咩唔要
買咩好

丹狗換Wb馬干
中場入d硬朗d嘅box to box
前鋒ok 可以換走tevez
有$可以入隻ec alaba

咁中場換ross 06u. 好嗎?

10w heading太癲

Ec基奧特頭都好撚癲
Strength / jumping / heading 都過90

10w
wb洛賓定wb迪馬好?
wb洛賓定wb迪馬好?

迪馬沒有過不過洛賓真係好馬。 加傳中同zd好令
wb洛賓定wb迪馬好?

迪馬沒有過不過洛賓真係好馬。 加傳中同zd好令

唔該你先
有冇club有位收我?
有冇club有位收我?

我都係62v. 都沒入過club
有冇club有位收我?

我都係62v. 都沒入過club

我都係62lv

加左 玩22 or 33

加左

求carry上top100

bro 你地咩名 分唔清
加我ggc id:175402202
課金買咩最抵
係咪diamond package
apply左2會 id:NNNNING
apply左2會 id:NNNNING

入到教我點入
我想問點解Vip trade 我中曬佢啲條件 但係啲人愈trade愈cheap嘅?
我想問點解Vip trade 我中曬佢啲條件 但係啲人愈trade愈cheap嘅?

命運係會有上有落
唉屌
10u Messi 5+4 point>6 fail
EC Griezmann 5+4 point>6 fail
收10w巴神 +7
唉屌

幾時更新16啊屌
btw 有冇阿狗套ching 交流下
唉屌

命運係會有上有落

尤其ec個啲蝕得最誇張 又無得skip左佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞