[Fifa online 3] 攻略&心得

990 回覆
13 Like 0 Dislike
想申請3會 但係waiting list full左
Wb evra 定marcelo?
Wb evra 定marcelo?

evra 好似係
有無人有用pc trade? 效果如何?
Ramos pique 邊隻好
Ramos 14t +6 , 10w +5??
pique wb, 10w +5, 14t +5???
現有1000m 求推介

兩隻都好 但夾埋用就唔掂
defense rate兩隻都得2 好多時兩個都會望波唔用

咁Spain 仲有咩cb

組team缺點就係冇乜選擇
不過西班牙用albiol/busquest/Martinez客串下cb都得
同埋而家trade3.0都叫幫到team chem好多
多啲留意下market分分鐘執到啲+8人

原來組spain 我都係
隊西班牙其實組完我都係拎黎擺
CB位真係用邊隻都死 我就係用緊14T 6 ramos同10w 5 pique
有時我會用d lb rb黎客串中堅 效果出奇地好
次次卡住起loading 一係彈game 有冇解決方法?

咁Spain 仲有咩cb

組team缺點就係冇乜選擇
不過西班牙用albiol/busquest/Martinez客串下cb都得
同埋而家trade3.0都叫幫到team chem好多
多啲留意下market分分鐘執到啲+8人

CB位真係用邊隻都死 我就係用緊14T 6 ramos同10w 5 pique

10W pique慢到飛天 勸你用番10u

諗緊用wb pique 2 遲d buff有埋speed

Lp pique?
15E budget 想換中堅
有乜野中堅推介

而家對中堅係06u泰利+06w卡華奴

Lp pique?

好似buff完wb快少少
有乜野中堅推介

組車?
車可以用馬迪 mikel打cb
明星就仲多選擇
ec kos/保定/smalling/bonucci/chiellini
06w merte
10u pepe
用+幾就睇budget決定
有乜野中堅推介

組車?
明星就仲多選擇
ec kos/保定/smalling/bonucci/chiellini
06w merte
10u pepe

Ec smalling屈機
保定可以14t
梅毐應該必用
個人推薦呢三個
有乜野中堅推介

組車?
明星就仲多選擇
06w merte
10u pepe

保定可以14t
梅毐應該必用
個人推薦呢三個

14w 武士好唔好用?

組車?
明星就仲多選擇
06w merte
10u pepe

保定可以14t
梅毐應該必用
個人推薦呢三個

14w 武士好唔好用?

同埋想問下 中堅搭配應該要點樣?

組車?
明星就仲多選擇
06w merte
10u pepe

保定可以14t
梅毐應該必用
個人推薦呢三個

14w 武士好唔好用?

好,不過要一個快嘅去執屎

組車?
明星就仲多選擇
06w merte
10u pepe

保定可以14t
梅毐應該必用
個人推薦呢三個

14w 武士好唔好用?

好用 不過最好+5
但係+5已經成10億 淨低啲錢可以買隻10u pepe/bonucci/chie
有無人玩fo3m 日日守住頭五先好辛苦 為左個WB pack
有玩人加fd大家比BP
game id: KEIZDBBB
有無人玩fo3m 日日守住頭五先好辛苦 為左個WB pack
有玩人加fd大家比BP

我係你好友啦
有玩人加fd大家比BP

我係你好友啦

記得比BP bro 守緊第四名

14w 武士好唔好用?

好用 不過最好+5
但係+5已經成10億 淨低啲錢可以買隻10u pepe/bonucci/chie

好 唔該哂

14w 武士好唔好用?

好用 不過最好+5

好 唔該哂

EC Smalling + 06W Mertesacker係無敵組合

好用 不過最好+5

好 唔該哂

EC Smalling + 06W Mertesacker係無敵組合

頭先4+2合左隻梅毒
細緊就打算直接買+5

好用 不過最好+5

好 唔該哂

頭先4+2合左隻梅毒
細緊就打算直接買+5

梅毒4+2 fail左
有乜野中堅推介

10u+5碧基好屈機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞