[DC綜合#7] OG Captain Marvel 新Trailer呢

1001 回覆
19 Like 17 Dislike
就係講緊依個plan唔會攪得成dceu,就算佢拍得成都係zs dc 5部曲來
華納咁搞一搞法 唔知會唔會又拉低DC既票房......見外國好多人話唔再睇DC片
係 得mos合格
咪傻啦,跟原本條舊路就真係扑硬街,依家solo為主起碼進可攻退可守
但依家wb 好似無乜planning 咁 係又開唔係又開咁
Jl果7個都唔拍左先 走去搞plastic man呢type
本身仲諗住佢會重新規劃過個宇宙會點玩 點知依家就話唔會focus係connect 個宇宙到
無plan好過夾硬plan,做起個朵再諗都唔遲
Sor頭先講得唔清楚,我係講緊換走ben果單,好多DC Fans都覺得佢係做得最似漫畫既Batman,換走佢真係辣興好多fans,好多人話退坑......
依家又未知BEN係全QUIT定淨係唔拍呢套,睇定再講囉
討論DC計劃
講一個笑話
dceu計劃
可能平行宇宙下其他的地球
係DC 拍得成DCEU ... 幾十部電影...

FF完,訓
轉咗Greg Capullo畫喇
係呀,新聞未update,我對本書有興趣
呢度冇人有興趣講漫畫 慳返口水

就算買都淨係會買Captain Marvel, Mary同Captain Marvel Jr.
我覺得電影一次過出晒都幾瘋狂
有買好買喇mattel
出Joker, Penguin喎
Returns penguin
Forever batman
Dark knight joker

每集執一隻又夾唔埋
綜合討論嘛,冇乜所謂,btw負評唔係我俾你㗎,唔好誤會,年三十啲友仔重咁勤力負評,唔知真係以為有錢收
五色戰隊

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞