[DC綜合#7] OG Captain Marvel 新Trailer呢

1001 回覆
19 Like 17 Dislike
睇嚟要下個月先有新trailer
應該等女人captain marvel上咗先
McFarlane, 唉屌
唉屌 女人captain marvel條trailer拍套成套green lantern咁 個setting似到咁 WB會唔會唔拍green lantern corp㗎
唔係拍黑人主角咩?
癡撚線 仲有兩個月就上都可以仲未有一條正式trailer
Dceu好似無一套戲試過咁 套套都有兩三條trailer
v4睇左未 我覺得v4比N52好睇好多,或者去v3睇翻Emerald Twilight講Hal點做反派
個期好難打 前CM後avg4 一個月都無 可能會出條5分鐘trailer 同suckman一樣
放左入aquaman 隻碟到,賣碟新境界
冇玩玩具,品質好差?
唔郁得嘅Action figure
原來如此
痴撚線公司 姐係下個月先有
D宣傳同aquaman 比感覺上差好遠
冇計喇 shazam又唔算熱門角,漫畫都係近排先出番 而且套戲預算比suckman低勁多
同埋依套唔係wb直接岀 係new line岀 唔知關唔關事
占士金馬倫大讚水行俠
According to Forbes, Harley Quinn (Margot Robbie) is not expected to return in Gunn’s film. Harley was the breakout start of 2016’s Suicide Squad so there has been some thought that perhaps she would stick around despite Gunn using a mostly new cast. Apparently, that will not be the case and Harley is out.
VS TMNT
唔係BTAS果個
果個最後有講由btas到tnba換設計
傳聞Shazam試映有大超客串片段 但無樣 Henry 亦都拍左一段客串 但未知會唔會係上映版出街
大超同Shazam 一齊打Black Adam
係咪話henry約傾唔掂,所以得無樣客串
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞