[DC綜合#7] OG Captain Marvel 新Trailer呢

1001 回覆
19 Like 17 Dislike

真係見咩紅就玩咩
想睇1984會點講
其實WW同aquaman都證明左 唔關係咪同一unverise事 係拍得好 WB干擾少d就得
咁家陣依兩套野仲係唔係DCEU
我見前兩日WW個導演講拍JL2前最好多d solo電影
屌,我想睇 Flash . 睇佢一個打十個
最理想係ben batman戰死,平行宇宙出個新版本
Batman Beyond?咪可以叫Ben Affleck做老年蝙蝠俠?
點會唔係 6部戲都有關連
WB輸打贏要

又唔見marvel話hulk唔係mcu
名存實亡既dceu
話就話within dceu 但其實每套都獨立作品黎
Wb話覺得唔需要諗點connect每套戲
connect唔到
老爺係Gotham打到甩手甩腳, 都唔call 班super friend 入黎鏟平Gotham
呢個問題mcu咪一樣有
睇黎要十鳩幾年之後先睇到darkseid
Gotham 啲野,Batman 一向唔會搵外人幫手
American Assassin咪係囉
DC電影兩樣野多
女,傳聞
本來自導自演 跟住變自演 再跟住唔撚演
太撚on9 一套solo都未show到俾人睇就要換人
on9加可惜
對Ben極唔公平 bvs嗰期明明勁正 偏偏就無solo
WB係DCEU最大敵人

BVS上映被就Cut走30分鐘
SS Cut走Joker戲份
JL 踢走zack搵Joss重拍
唔拍MOS2 Flash GL Cyborg
唔比Ben拍Batman Solo

Aquaman差少少無左段
WW差少少無左段No man’s land
仲要迫JL片長得兩個鐘
JL 6個成員有一半係新嘅,得兩個鐘又要介紹新角色,又要復活超人,仲要鋪Darkseid條線
Darkseid有排 佢依家咁搞法
Injustice應該直頭冇希望,當年入戲院睇BVS見到Batman發夢嗰幕我J到休克咁滯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞