[DC綜合#7] OG Captain Marvel 新Trailer呢

1001 回覆
19 Like 17 Dislike
Flash Aquaman同Cyborg各自有一段戲被cut
所有關於Darkseid又被cut
偏偏難民嗰part就唔撚cut
果段係Joss補拍落去架
WB啲高層應該有睇補拍啲shot掛
Russian Family>all
今朝睇到編報導講zack原本planning
JL1 ending係boomtube會見到darkseid
JL2 係JL去apokolips打darkseid 個尾係比佢屌打
JL3就係darkseid 去地球 應該個尾就係batman犧牲左

依家個plan都無曬了 連jl幾時再拍都唔知
只望睇到zack真正既JL
ss原本有得打荒狼添
反而我覺得ss打sw唔實際 雙方實力差距太大
ss啲成員實力同普通人幾乎無分別 完全表現唔到
係得火佬勁 仲要無端端講埋啲咩family
個時超粒方仲話咩最感人英雄片
睇完屌撚哂鬼
宜家batman 都係犧牲咗
根本成套ss個方向就錯曬
無鬼打鬼 無表現到班奸角特色 走去行搞笑風 joker仲要做埋mk仔
跟返動畫打joker batman 成套戲會好睇好多
一開始拍果陣我仲期待見到batfleck 挑ss機 點知乜都無
成個dceu我最憎就係JL 其次係ss
SS JL BVS
三套都狗也不屌
Mos勉強合格
WW aquaman
d打鬥仲要hea到仆街
初初知batman同死亡射手會有場打鬥
點知
最無dc味道就係ss
ww同aquaman雖然唔係zack執導
但打鬥 畫面方面都有少少保持返dc味道
所以我覺得洗走ss 同 zack三部係好多過壞
咁多套dceu我擺mos第一
打鬥第一唔使講啦 佢將superman 寫到無咁完美 講佢點迷惘到挻身而岀 選擇接受superman 呢個身份既過程我好中意
但打死都無mos2
dceu咁多套mos係最重史詩感
氪星毀滅
超人第一次飛
救老母打鳩薩德個下
全部打鬥精彩唔洗講啦
JL 寫衰左
btw Clark都唔知點向其他朋友explain佢未死
分開睇樣樣都唔差,但夾唔埋,d轉折位勁怪
冇人想睇Krypton點爆囉
DCEU Jonathan Kent可以話係咁多個version入面最on9
打鬥係好睇不過Kal El真係智障囉
咁都要交代下個星球點爆既
再講少年kent 都未完全發掘到佢d能力 果個情況下佢救老豆一定比人發現佢有超能力
krypton兵變老豆無雙爆炸,啲subplot多撚到

Jonathan分明係自殺
我當時睇到o撚咗嘴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞