[DC綜合#7] OG Captain Marvel 新Trailer呢

1001 回覆
19 Like 17 Dislike
sorry囉 我錯囉
如果出有鬚版JL我想睇,應該笑到仆街
出先算
認真我睇沙讚睇到好失望
明明個導演ok 下
有睇之前作品
Shazam 買左4月5日早場
我都覺 少少失望
星期四放學去睇Shazam
我都以為會好好睇,見平時睇晒嗰啲影評都話OK
所以RT真係好唔可信
中上啦

星期四Imax
我都已經唔係信RT架喇

海報
我都覺得ok,唔好諗住要睇咩史詩感電影會好啲
Director Patty Jenkins said that Diana is “now at her full powers” in 1984
【2019年影視行業大會,華納專場消息,僅拿DC方面的片段消息】

【神奇女俠1984】華納放了一個短片,展示了豹女在一個80年代的購物中心中的行動場景。

【猛禽小隊】也是放出了一個短片,根據推特上的反應似乎不錯。 羅比確認哈莉起初並非猛禽小隊成員。 TheWrap記者稱人物看起來是amazing(真香? )
片段描述:花絮看到他們在一個爆炸性的環境中拍攝。 哈利掛在車上,同時在它後面滾動。 黑面具用槍瞄準。 五人組女人走向鏡頭,類似于星際異攻隊的第一部預告片。
另外,記者称赞猛禽小队里女性形象的性感,以及画面黑暗但是引人注目。;同時間也有部分記者確認卡桑德拉該隱是故事的核心與領導。

【小丑】首款預告放出,推特上有著廣泛的討論,稱讚電影的畫面風格,以及鳳凰對於小丑的詮釋。 幾個人不約而同提到小丑的笑聲真實而令人心碎。 不久將會網路釋出。
小丑今日出前導預告
導演稱呢套小丑為悲劇
應該係最黑暗既dc電影
imax
巴打真心fans
唔知佢係拍邊一個joker 起源
估計係killing joke

應該有好大部分係原創,有傳係講佢搞政治
輕輕鬆鬆兩粒鐘ok啦,我鍾意佢啲sad位營造得幾好幾自然,對家啲感動位我成日覺得太堆砌

劇集同電影
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞