[DC綜合#7] OG Captain Marvel 新Trailer呢

1001 回覆
19 Like 17 Dislike
有所羅門的智慧都俾fd笑鳩佢蠢
有集Justice League動畫就係Shazam俾人踢爆原來係細路嚟,跟住Shazam反駁話自己有所羅門嘅智慧,點知俾人寸有所羅門嘅智慧唔代表成熟,結果俾人踢咗出Justice League
DC近年根本唔care佢本身個設定
JL咁多主角就只可以120mins
咁真係兩樣野黎
識個fd學歷幾高下但成日俾人呃,成熟係靠親身經歷領悟
係近年DC懶,整走咗Wisdom of Solomon姐
以前Billy變Captain Marvel之後成個人會成熟咗,Billy唔完全等於Captain Marvel
宜家就改到Billy同Shazam兩個人冇分別
同一個人呢個設定好好多喎
結果咪俾人笑Wisdom of Solomon Grundy
日本仔高層
呢個tweet比較重要嘅資訊應該係上畫前兩星期就開放影評
chuck真係好有喜劇天份
有預告沙讚大部份笑位都係chuck個到
https://youtu.be/CGJN9z6gRMc
咁多嘅
Social embargo貼撚住captain marvel開
'Suicide Squad 2': Idris Elba to Replace Will Smith as Deadshot

黑塔入面好撚型
黑人換黑人?始終唔搵白人做?另外Will Smith 好似接咗新戲做大威細威老豆
真正既dawn of justice
幾時再有young justice睇
#me too
James gunn 套brightburn睇落仲正過mos
不如真係俾佢拍superman啦
都唔係james執導
超人黎既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞