行維園見到女朋友攬住第二個男仔[2]

983 回覆
354 Like 19 Dislike
雖然你條女就正臭雞黎喇

不過你都無必要玩返佢既, 做人留一線, 日後好相見

反正罪名點都係你錯架啦, 算吧啦, 呢D女人唔藉得晒時間

利伸 : 過來人, 未戴到帽就飛撚左條女

又唔好講到樓主開post討論係錯,其實樓主更加要慶幸自己有將依件事比各位巴打一齊公審,因為睇番樓主講啲野唔比我地點醒佢只會一直迷落去

首先唔講樓主有冇錯先

就算佢有錯你就可以比帽佢? 你咪分手囉 再識第2條仔
扮晒野咁..雞就雞啦

果時係我唔好 無時間陪佢
佢提出冷靜下 點知佢比佢男神氹左上屋企
飲到醉醉地就比男神扑左 佢話做到一半佢醒左 就自己走左 咁佢主動同我講 我又容易心軟 果下又原諒左佢
而家諗番都覺得好戇鳩

我唔係樓主,但我睇文字都覺得好撚hurt,自己條女咁樣
樓主咁都可以當無事發生,真係佩服

果時覺得 佢都唔想 係個仆街引佢 灌佢
覺得咁樣 可以原諒下 但而家諗起番 應該斬釘截鐵 唔理佢

分分鐘係條女主動引果條仔,分分鐘係條女主動呃撚含,
自己想飲,自己想醉,自己想同人做
我知你一定話無可能,SORRY,
幾時開始呃緊你你都未撚知定
所有女人都係雞,TRUE

依個就真啦
成個故事仲要係佢口UP出黎
真係任佢UP

我無問佢拎錢

但你係廢青

我廢青我認 但我而家搵到野做了
但無左女朋友 同 壞左PS4

壞左ps4真係好慘
樓主 新一年新開始
反客為主 樓主唔好心軟
記清楚你開post個陣既心情

係 可能佢而家好凍 好迷茫 係街喊緊
但佢攬住第2個行年宵個陣有無諗過你呀

喊佢個系啊,block撚埋樓主啦,應該又比人所謂氹左上屋企

但你係廢青

我廢青我認 但我而家搵到野做了
但無左女朋友 同 壞左PS4

新一年,新開始
努力工作,搵個好女仔

多謝巴打
貼圖啦樓主
雞年第一隻臭雞
我敢肯定 依家block完你
一個禮拜至一個月後佢就會同alex一齊
睇到好嬲
貼圖啦樓主

臭雞一隻
樓主出圖啦
Alex張醫生紙呢?

Hi

狙擊alex

Po張醫生紙加藥單出嚟,我哋咪信囉 傻系,偷食就認啦
條女咁易比人tum 上床

都唔好得去邊啦

應該一早一齊咗啦,係依家先俾樓主知啫
Post隻臭雞同個狗公相la
你唔係想之後有巴打幫條女埋單呀
雞年到,開年第一雞。

應該一早一齊咗啦,係依家先俾樓主知啫

樓豬可能先係第三者
雞年第一隻臭雞

正臭雞 咁都講得出

係alex屋企做完pj一路扶撚到去維園呀?

正臭雞!
巴打好撚慘 綠帽仲要戴兩次
狗公仆街死啦
G
急問 PS4開唔到機
https://lihkg.com/thread/97426?ref=ios

樓主唔好打機啦
快啲放相
樓主好慘
係對佢女友差d 啫

經一事
長一智啦
呢d事天天都發生緊
以後帶眼識女仔啦
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞