行維園見到女朋友攬住第二個男仔[2]

983 回覆
354 Like 19 Dislike

呢條假膠係到借刀,唔關樓主事
咪撚再借刀屌你老母收皮啦,好撚煩

https://lihkg.com/thread/76996/page/10?ref=android

咁樣樣

Hi 女主角

屌好似識 , 但唔記得左條女咩名

叫咩名

Hi 女主角

屌好似識 , 但唔記得左條女咩名

叫咩名

kyrie poon 都唔識,m 記之歌

呢個ac 成撚日亂post 相,好撚煩
Duu
有新進展未阿?

Agger
啲女人好撚鐘意一搵到位就入你,就變左你錯

你女朋友係雞係公廁,比人格硬黎佢有無濕有無呻吟有無報警?天生係做雞

首先唔講樓主有冇錯先

就算佢有錯你就可以比帽佢? 你咪分手囉 再識第2條仔
扮晒野咁..雞就雞啦

果時係我唔好 無時間陪佢
佢提出冷靜下 點知佢比佢男神氹左上屋企
飲到醉醉地就比男神扑左 佢話做到一半佢醒左 就自己走左 咁佢主動同我講 我又容易心軟 果下又原諒左佢
而家諗番都覺得好戇鳩

禁你都信 大個仔啦
上男人屋企都想扑野啦 on9
估唔到普通護眼post會變成咁
偷食個次俾人硬上, 呢啲叫強姦, 報得警,條女有冇咁做先,冇既話就叫偷食
咁你都忍到真係好撚野
上面條柒頭收皮啦
概念圖呢
事主正廢物
你廢你事
唔好影衰香港男性

又要post上連登
又要做鵪鶉
垃圾
狗公眼有問題定條撚有問題?呢d臭雞放生啦,天大地大怕咩

得咁多 (肥妹)
我地完左個話題佢
我會飛佢 唔會再心軟
多謝咁多位巴絲
新年快樂 身體健康

咁撚大波,如果係我點只眼痛,我直頭暈低叫佢送我歸家
樓主太衝動
扮唔知盡砌佢再拎盡著數同時食其他女
咁先係明智
樓主太衝動
咁先係明智

今日已經有女約出街
樓主太衝動
咁先係明智

今日已經有女約出街

叻仔
唔洗對女人太認真 玩下先
樓主太衝動
咁先係明智

今日已經有女約出街

叻仔
唔洗對女人太認真 玩下先

同意

比佢block埋啦

同我一鳩樣 啲女氹你兩氹
你堅持say no之後佢就撕開自己真面目 blcok撚埋你 最後一個禮拜至一個月後就會見到佢fb ig同一條新仔既相

我嗰個一星期已經有

比佢block埋啦

你堅持say no之後佢就撕開自己真面目 blcok撚埋你 最後一個禮拜至一個月後就會見到佢fb ig同一條新仔既相

我嗰個一星期已經有

臭雞港女

我嗰個一星期已經有

臭雞港女

差唔多 我果個口講就話為事業 未係時候
初初提出幾時結婚又係佢 跟手又話呢樣果樣

果陣我仲開心 計劃同準備 結果就成個傻仔咁自high

呢頭飛我果頭有新仔
LM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞